Dragnea, intrebat de ce crede ca Basescu e in libertate: Poate nu a facut prostii

Joi, 30 Iulie 2015, ora 22:37
5064 citiri
Dragnea, intrebat de ce crede ca Basescu e in libertate: Poate nu a facut prostii
Foto: Captura Antena 3

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a comentat, joi seara, pe marginea faptului ca fostul coleg de alianta Crin Antonescu nu prea mai e prezent in politica, ca fostul sau sef pe linie de partid, Victor Ponta, a fost nevoit sa renunte la o functie, in timp ce fostul presedinte, Traian Basescu, e liber si destul de prezent in viata publica.

"Eu nu mi-am pierdut speranta", a spus Liviu Dragnea la Antena 3, completand ironic: "O fi fost un om foarte curat, poate putin agitat. Poate nu a facut prostii".

Dragnea: Basescu e un om in varsta nefericit, din motive de viata si sentimentale

Intrebat daca a vorbit cu ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, despre dosarele lui Traian Basescu, liderul PSD a negat: "Nu cred ca o sa-mi spuna. Nici nu cred ca stie".

De altfel, Liviu Dragnea a fost destul de rezervat pe acest subiect, mentioand insa "tonul jignitor" al lui Traian Basescu din emisiunile la care acesta a participat recent.

Basescu: Dragnea e tipul omului de la tara. Ponta a candidat la prezidentiale de prost (Video)

"Il auzeam pe acest domn vorbind despre nu stiu cate voturi falsificate la referendum. Minciuna sfruntata! Dar nu l-am auzit vorbind despre voturile din 2009. Dar poate voi reusi sa aflu; asa cum unii isi scriu memoriile, poate le vor scrie si altii. Sunt extrem de mahnit cand vorbim despre referendum", a declarat el.

Basescu, despre impresia lasata de Udrea la prima intalnire: Exceptionala. Si cum arata, si isteata

Liviu Dragnea, care a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru ca, in calitatea de secretar general al PSD, si-ar fi folosit influenta in scopul fraudarii referendumului de demitere a presedintelui, in 2012, e de parere insa ca acest dosar nu poate influentat de faptul ca el a devenit sef interimar al PSD: "Refuz sa cred ca traiesc intr-o tara in care ocuparea unei functii de catre un om politic ii poate influenta un proces".

De altfel, pesedistul a recunoscut ca s-a gandit mult inainte de a candida la sefia partidului, fie ea si interimara. "In ceea ce ma priveste, decizia mea de a raspunde unor solicitari de a ma implica (...) n-a fost usoara. Intr-o situatie speciala se pot lua masuri speciale; nu mi-a fost usor si nu-mi este usor. Am ales sa nu fiu las", a afirmat el.

Liviu Dragnea a recunoscut insa ca problema dosarului referendumului, in care inca 70 de persoane au fost trimise in judecata, a fost ridicata "in discutiile cu unii colegi, care sinceri sau nu erau preocupati de integritatea mea, de viitorul meu". "Nu vad de ce s-ar lasa completul de judecata influentat", a conchis el.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#Liviu Dragnea Traian Basescu, #Liviu Dragnea sefie PSD dosar referendum, #Dragnea Basescu libertate dosar , #PSD