Dragnea il vrea pe Ponta presedinte la Camera Deputatilor (Video)

Luni, 02 Mai 2016, ora 21:43 8353 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderul PSD Liviu Dragnea crede ca Victor Ponta este "cel mai recomandat" pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, precizand ca urmeaza sa aiba o intalnire cu acesta, dupa Paste, pentru a stabili un plan.

"Am stabilit cu Victor Ponta sa ne vedem, dupa Paste, si pentru functia de presedinte de la Camera Deputatilor, dar si multe altele. O sa convenim si o sa anuntam si partidul. Eu nu fac astfel de anunturi la televizor. Victor Ponta e cel mai recomandat pentru aceasta functie. Victor Ponta era un presedinte mai bun decat actualul presedinte al Romaniei", a spus presedintele PSD, Liviu Dragnea, luni seara, la Romania TV.

Dragnea a precizat ca nu vor vorbi despre acceptare sau neacceptare, ci despre "o maximizare a planului la alegerile locale".

"Vom face o analiza foarte serioasa, imi doresc ca Victor sa devina presedintele Camerei Deputatilor", a aratat liderul social-democratilor.

Cine l-ar putea inlocui pe Zgonea la Camera Deputatilor (Surse)

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost exclus, miercuri, din PSD, propunerea fiind facuta de Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Catalin Radulescu.

Valeriu Zgonea, exclus din PSD: In loc sa plece Dragnea, plec eu. Mi-au amintit de inchizitie! (Video)

Zgonea a intrat in conflict cu Liviu Dragnea si cu restul conducerii PSD dupa ce Dragnea a fost condamnat definitiv in dosarul "Referendumul".

Potrivit Regulamentului Camerei Deputatilor, presedintele forului poate fi revocat inainte de expirarea mandatului, cu votul majoritatii deputatilor prezenti, cu asigurarea cvorumului legal, prin vot secret cu bile. Propunerea de revocare se face in scris de catre liderul grupului parlamentar caruia ii apartine presedintele - in acest caz, PSD.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News