Dragnea il pune la colt pe Ponta: Strategia in PSD e anuntata de mine

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 23:23 11625 citiri
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Deciziile si strategia in PSD sunt anuntate doar de presedintele partidului, a subliniat marti liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, dupa ce fostul presedinte al formatiunii, Victor Ponta, s-a grabit luni seara sa se pronunte in legatura cu modul in care PSD va juca in chestiunea desemnarii premierului.

"Eu apreciez foarte mult ce spune fostul prim-ministru, numai ca deciziile in partid si strategia in partid este anuntata de mine, ca presedinte ales si legitim al acestui partid. (...) Eu nu negociez cu nimeni si nici partidul meu, partidul pe care il conduc eu, nu negociaza cu nimeni, pentru ca nu avem cu cine sa negociem.

Si azi noapte s-a mai mutat un mandat de la un partid la altul, deci mai sunt contestatii in curs. Eu le-am cerut colegilor mei sa nu poarte discutii cu nimeni pentru ca am putea discuta cu niste ipotetici parlamentari - acesta este primul motiv. Al doilea motiv - ne uitam cu atentie la mandatele care vor fi in final ale PSD-ului si cele care in final vor fi atribuite colegilor de la ALDE", a declarat Dragnea.

"Cum sa mergem cu o propunere de premier in conditiile in care parlamentarii nu sunt validati? Cine stie, ne trezim ca pleaca unii parlamentari de la un partid la altul, se schimba majoritatile, se schimba foarte multe lucruri", a adaugat liderul PSD.

Victor Ponta a spus, luni, ca PSD va nominaliza premierul dupa formarea Parlamentului, pentru ca vor sa stie daca au majoritate absoluta sau daca va fi nevoie ca alti parlamentari sa se alature grupului social-democrat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News