Dragnea: Ii rup imediat demisia in alb lui Ponta. Nu-l mai las acum sa castige

Joi, 09 Martie 2017, ora 22:439584 citiri
Dragnea: Ii rup imediat demisia in alb lui Ponta. Nu-l mai las acum sa castige
Foto: Arhiva Hepta.ro

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca va rupe imediat demisia in alb a lui Victor Ponta, daca ii va fi trimisa, ca i-a daruit sase ani din viata si nu poate spune acum ca e dusman cu acesta, ca un Hopa-Mitica, si ca si-a "luat-o" pentru el, la Guvern si la partid, de cate ori a fost nevoie.

"Lui Victor i-am daruit sase ani din viata mea. Sa ne intelegem. Iertati-ma. Si la partid, si la Guvern, de cate ori a fost nevoie sa ies in fata, am iesit. Mi-am si luat-o. Deci ca sa stim ce vorbim. Dar eu nu pot sa spun ca de maine sau de ieri sunt dusman cu Victor Ponta. Eu nu pot sa ma intorc asa, ca nu sunt Hopa Mitica", a spus Dragnea la Romania TV.

Intrebat ce va face daca ii va fi trimisa demisia in alb a lui Ponta, Dragnea a raspuns: "Demisie in alb? Daca vine la mine, o rup imediat. Asta ca sa nu prapadim hartie degeaba. Eu nu ma joc cu asa ceva. Categoric Ponta nu va pleca din PSD dat afara de mine".

Dragnea a tinut, totodata, sa devoaleze si momentele cand il lasa pe Ponta sa castige la tenis.

"Eu am jucat de multe ori tenis cu Victor Ponta si cu alti prieteni. Acum pot sa spun, Victor era cam suparacios la tenis. La final cam trebuia sa-l lasam sa castige pentru ca se supara rau. Nu-l mai las acum sa castige", a spus Dragnea, care a adaugat ca, "in general", il va ajuta pe acesta cu orice poate.

Amintim ca Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca-i va trimite lui Liviu Dragnea demisia sa in alb din PSD, insistand asupra faptului ca nu mai are nicio relatie cu seful de partid si ca nu a mai vorbit cu acesta inca de anul trecut.

In replica, Liviu Dragnea a spus ca nu accepta demisia in alb pe care Victor Ponta vrea sa i-o trimita, adaugand ca nu intelege de ce este suparat fostul presedinte al PSD.