Dragnea ii compara pe ministrii Finantelor si Muncii cu Stan si Bran

Sambata, 02 Octombrie 2010, ora 14:28 2254 citiri
Foto: programepolitice.wordpress.com

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Congresul TSD, ca fostul ministru al Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, "si-a luat-o" de la presedintele Traian Basescu, iar ministrii Finantelor si Muncii sunt Stan si Bran.

Dragnea i-a comparat pe ministrii de Finante si Muncii cu Stan si Bran, din cauza ticurilor verbale ca "o sa" si "nu s-a discutat inca", relateaza Mediafax.

"Ati vazut pe Stan si Bran? Ministrul Finantelor si al Muncii stiu doar 'o sa' sau 'nu s-a discutat inca'. Cand unul spune 'o sa', si celalalt 'nu s-a discutat inca' pierdem cate 600 de euro pe secunda", a declarat Dragnea.

Dragnea a mai precizat ca cei doi ministri nu mai sunt, din aceasta cauza, cascadorii rasului, ci sunt cascadorii plansului. Secretarul general al PSD a mai adaugat ca fostul ministru de Interne "si-a luat-o" de la presedintele Basescu.

"Ati vazut clipul acela: ia de la mama, de la tata, ia de la Basescu. Nimeni nu mai are curaj sa ia de la Basescu, pentru ca ati vazut ce iese. Ultimul exemplu este Vasile Blaga care si-a luat-o. Nu avea legatura cu mitingul politisti, avea legatura cu faptul ca nu reusise sa rezolve toata conducerea PD", a spus Dragnea.

Deputatul Nicolae Banicioiu, actualul presedinte al organizatiei de Tineret a PSD, a fost reales sambata in aceasta functie, cu unanimitate de voturi, fiind unicul candidat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News