Dragnea face un mic istoric al zilei in care Ponta si-a dat demisia

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 09:35 2940 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a povestit ca l-a suparat demisia fostului premier, Victor Ponta. Supararea a provenit din faptul ca Guvernul Ponta a avut rezultate bune si era nevoit sa plece, pe fondul protestelor de strada provocate de tragedia de la clubul Colectiv, a spus Dragnea.

"Am fost suparat ca si-a dat demisia, dar nu pe el. Eram frustrat pentru ca pleca un guvern cu rezultate bune pentru tara", a spus Liviu Dragnea, la Antena3.

Demisia lui Ponta este prea putin! Tara are nevoie de 50.000 de politicieni necompromisi

"Eu va spun un mic istoric a ceea ce s-a intamplat in ziua in care Victor Ponta si-a depus mandatul. M-a sunat in aceea dimineata, l-am invitat la mine acasa. Mi-a spus ca a avut o discutie in seara precedenta cu Gabriel Oprea si a decis sa-si depuna mandatul pentru ca, in evaluarea lor, seara de proteste care urma avea sa fie una cu violente. (...) Din pacate avea si un deces in familie si voia sa fie acolo. La ora 1 ne-am intalnit in coalitie, unde am stabilit ca vom propune un candidat pentru Guvern", a povestit liderul PSD.

Guvernul Ponta a plecat dupa izbucnirea protestelor de strada generate de incendiul de la clubul Colectiv, soldat cu 60 de morti si sute de raniti.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News