Dragnea explica de ce a sters comentariile de pe Facebook: Le-am facut un serviciu de demnitate (Video)

Miercuri, 04 August 2021, ora 18:163027 citiri
Dragnea explica de ce a sters comentariile de pe Facebook: Le-am facut un serviciu de demnitate (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a sters comentariile negative de pe pagina sa de Facebook privind legea defaimarii pentru ca erau de "o violenta si vulgaritate rar intalnite", iar multi dintre comentatori ar fi putut fi postaci.

"Am fost intrebat de ce le-am sters (comentariile de pe pagina de Facebook, n.edr.). Erau comentarii de o violenta si vulgaritate rar intalnite. Multe nume erau masti sub care se puteau ascunde postaci ai altora. Un asa-zis dialog cu oameni care injurau fara niciun fel de temei nu facea serviciu nimanui", a spus Dragnea, la postul B1 TV.

Liderul PSD a apreciat ca, in primul rand, le-a facut "un serviciu de demnitate celor care au postat", iar unii dintre cei care erau "speriati pe buna dreptate" nu erau informati.

Dragnea nu se lasa de Facebook: Le multumesc tuturor celor ce s-au exprimat, fiecare dupa cum a putut

Dragnea s-a declarat gata sa scoata din textul legii pe care a initiat-o definitia defaimarii.

"M-am gandit serios si ma gandesc serios si in seara asta pana maine dimineata, sunt dispus sa scot si aceasta definitie din lege", a aratat Dragnea, sustinand ca a eliminat si amenzile inlocuindu-le cu cele deja in vigoare.

"Din pacate, din cauza unei manipulari profesionale facute de cei de la PNL, cei care s-au enervat pe buna dreptate primind informatiile false au ajuns sa posteze si sa aiba reactii fara sa citeasca legea si modificarile sale in Comisia juridica", a adaugat presedintele PSD.

Legea "defaimarii": Cum raspunde Dragnea acuzatiilor de comunism si de ce a sters mii de mesaje de pe Facebook

Printre cei care "au primit ordin pe unitate sa critice", dar nu stiu ce contine propunerea legislativa, Dragnea i-a nominalizat pe liderii liberali Vasile Blaga si Catalin Predoiu.

"Luni o sa discutam si la noi la partid. Pe mine ma intereseaza ca amendamentele care au fost adoptate in comisia juridica sa fie adoptate asa cum au fost adoptate acolo si de asemenea sa vedem care este procedura prin care eu pot sa fac - dupa ce maine dimineata o sa ma consult si cu colegii - sa mai aduc unele modificari astfel incat sa elimin orice sursa de suspiciune. In functie de ce decidem maine sa vedem cand va intra pe ordinea de zi", a conchis Dragnea.