Dragnea: Eu nu-l vreau pe Gabriel Oprea premier

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 22:37
4672 citiri
Dragnea: Eu nu-l vreau pe Gabriel Oprea premier
Foto: Arhiva Guvernul Romaniei

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca nu este de acord ca vicepremierul Gabriel Oprea, care conduce UNPR, sa fie propus pentru functia de prim-ministru din partea actualei coalitii de guvernare, daca Victor Ponta si-ar da demisia sau motiunea de cenzura ar fi votata in Parlament.

"Eu nu-l vreau pe Gabriel Oprea premier. PNL a lansat aceasta ipoteza, dar PSD nu accepta asa ceva. PSD e un partid mare care nu accepta sa accepte un premier din alta formatiune", a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

El a adaugat ca PSD nu poate sa ramana intr-un guvern in care premierul nu este din randurile partidului.

PNL spune ca a facut totul pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului: Mingea e la Oprea si Dragnea

Saptamana trecuta, Gabriel Oprea si-a prezentat atuurile ca eventual premier.

"Ca premier, as reprezenta o solutie. Acolo unde sunt, intotdeauna aduc un pic de siguranta, sunt un om serios. Sa stiti ca in toate guvernele in care am fost ne-am tinut de cuvant. In guvernul in care sunt acum, premier e Ponta.

E un prim-ministru bun care isi face datoria si eu il sustin pe Ponta. Caut sa fiu serios si caut pe domeniul securitatii, aici sunt bun", a mentionat atunci Gabriel Oprea.

Oprea isi prezinta atuurile ca eventual premier

PNL a depus, luni, motiunea de cenzura "Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta". Documentul a fost semnat de 180 de parlamentari.

Motiunea de cenzura a PNL va fi citita in plenul reunit al Parlamentului, miercuri, 23 septembrie, urmand ca dezbaterea si votul sa aiba loc, marti, 29 septembrie.

Motiune de cenzura impotriva lui Ponta - Udrea acuza PNL: Le-a fost lene sa o faca serios

Liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ca, in perioada urmatoare, PNL va discuta cu toti parlamentarii care nu fac parte din Opozitie pentru sustinerea motiunii de cenzura, aratand ca incearca sa-i convinga ca "sunt in slujba cetatenilor, nu a lui Victor Ponta".

C.P.

500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#Dragnea Oprea premier , #PSD
Comentarii
Poza Doresc disparitia PSD
Doresc disparitia PSD
rank 5
Dragnea vrea tot un PSD-ist ca prim ministru,adica supus lui Dragnea