Dragnea, dupa ce a fost contestat la Congresul PSD: Fiecare isi face campanie cum crede

Duminica, 18 Octombrie 2015, ora 17:40 1690 citiri
Foto: Ziare.com

Liviu Dragnea a declarat, duminica, inaintea votului la congresul PSD, ca liderul TSD Mihai Sturzu, candidat la functia de vicepresedinte al social-democratilor, nu va suferi nicio sanctiune pentru ca a cerut invalidarea alegerii sale ca presedinte PSD.

"Imi pare rau ca nu l-am vazut pentru ca eram afara, mi-a spus cineva. Fiecare alege sa-si faca propria campanie asa cum crede de cuviinta", a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea, contestat la Congresul PSD: Daca validam alegerile de saptamana trecuta, validam comunistii

Intrebat de jurnalisti daca s-a simtit ofensat de declaratiile lui Mihai Sturzu, Dragnea a replicat: "Nici macar atat, din pacate".

Pe de alta parte, legat de declaratiile lui Constantin Nita care a spus ca Liviu Dragnea nu a facut bine candidand singur pentru presedintia partidului, liderul PSD a spus ca "fiecare si-a facut o strategie de campanie, care, in unele cazuri, a fost gresita".

"Am spus-o si eu (faptul ca nu erau necesare criteriile impuse pentru candidatura la sefia PSD - n.red), singura mea nedumerire este de ce a spus-o acum pentru ca atunci cand s-a hotarat in Comitetul Executiv acest lucru, domnul Costica Nita a votat pentru acele criterii. N-a tinut cont nici dumnealui, nici ceilalti colegi de argumentele mele si ale lui Victor Ponta care am votat impotriva si la primul CEx si la al doilea CEx. Acum am inteles, fiecare si-a facut o strategie de campanie, eu cred ca au facut o strategie de campanie gresita", a aratat Dragnea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News