Dragnea dezvaluie intentiile lui Ponta: Va candida in Gorj si va sprijini partidul "cand este in tara" (Video)

Luni, 18 Ianuarie 2016, ora 13:05
3547 citiri
Dragnea dezvaluie intentiile lui Ponta: Va candida in Gorj si va sprijini partidul "cand este in tara" (Video)
Foto: Digi 24 TV

Victor Ponta va candida la alegerile parlamentare din acest an, pe listele PSD, a anuntat luni liderul social democratilor, Liviu Dragnea.

"Este dispus sa se implice (Victor Ponta - n.red.) si se va implica in problemele partidului, va sprijini partidul cand este in tara. Il asteptam la orice sedinta BPN a PSD, cand este in tara. Va candida la alegerile parlamentare din acest an pe listele PSD, la Gorj", a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea: Ponta trebuie sa candideze la parlamentare

Pentru ca a spus, de mai multe ori, ca Ponta va sprijini partidul si va veni la sedintele PSD "cand este in tara", Liviu Dragnea a fost intrebat daca Victor Ponta se gandeste sa plece din Romania si sa faca naveta.

"Nu, dar fundatia sa este o structura care va avea foarte multa activitate externa", a spus, zambind, Liviu Dragnea.

Dragnea: PSD are nevoie de Ponta. Maine ne intalnim sa vedem cum putem lucra impreuna

In ceea ce priveste absenta lui Victor Ponta din spatiul public in ultima perioada, liderul PSD a afirmat ca acest lucru s-a intamplat din cauza informatiilor nereale aparute in presa, potrivit carora cei doi nu ar avea o relatie buna.

"A fost si o perioada agitata, foarte multe informatii nereale, foarte multi dadeau stiri nereale cum ca noi nu ne mai intelegem, nu am cazut in aceasta capcana. Au fost ani de zile in care am lucrat impreuna, am facut multe lucruri importante pentru tara. PSD i-a dat lui Victor multe satisfactii, foarte multe pozitii si nu are de ce sa uite asta. Va sprijini partidul", a mai afirmat Liviu Dragnea.

Liderul social democratilor a tinut sa spuna, din nou, ca sprijina fundatia creata de Victor Ponta si ca il incurajeaza sa mearga mai departe.

Dragnea, despre Ponta si fundatia sa: L-am incurajat si il incurajez sa mearga mai departe

"Il sprijin, este fundatia pe care a infiintat-o, il sprijin moral si il incurajez sa mearga mai departe. Fundatia nu are nicio legatura cu PSD si cu niciun alt partid", a subliniat Liviu Dragnea.

Inainte de vizita la sediul PSD, Victor Ponta a mers si la UNPR, a dezvaluit Liviu Dragnea. El a precizat, insa, ca partidul sau nu a luat inca o decizie daca se va alia cu UNPR pentru alegerile din acest an.

PSD si UNPR, impreuna la alegeri? Ce spune Liviu Dragnea

"Victor a fost sunat de Oprea si nu avea cum sa refuze. (...) Am discutat cu Victor, sunt unii colegi care ar agrea candidatura comuna cu UNPR, altii nu. I-am rugat sa discute si in doua saptamani sa luam o decizie", a mai spus Dragnea.

In ceea ce priveste Primaria Capitalei, liderul PSD a reiterat ca momentan nu s-a stabilit care va fi candidatul partidului pentru aceasta functie. Un lucru este insa sigur: Victor Ponta nu candideaza.

"Victor Ponta nu vrea sa candideze la Primaria Capitalei, am discutat. A spus doar ca vrea la alegerile parlamentare", a incheiat Liviu Dragnea.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Victor Ponta parlamentare PSD, #Victor Ponta PSD, #Liviu Dragnea Victor Ponta PSD , #Victor Ponta