Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Dragnea dezminte ca e nasul viitorului ministru al Dezvoltarii

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 11:35
4664 citiri
Dragnea dezminte ca e nasul viitorului ministru al Dezvoltarii
Foto: Digi 24 TV

Liviu Dragnea crede ca premierul Victor Ponta a facut o alegere "inteleapta" atunci cand a nominalizat-o pe Sevil Shhaideh in functia de ministru al Dezvoltarii, precizand ca o cunoaste de 15 ani, dar nu i-a fost nas la cununie, doar "martor".

Fostul ministru al Dezvoltarii si-a exprimat convingerea miercuri ca Sevil Shhaideh "va fi un ministru foarte bun", pentru ca "nu vine maine sau astazi pentru prima oara in minister", ea fiind secretar de stat din 2012.

"Va continua ceea ce am construit impreuna (...) Este un minister greu, sunt dispus sa o ajut cu sfaturi. Echipa de acolo ramane, nu apare nicio schimbare majora. Decizia prim-ministrului a fost o decizie inteleapta", a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat despre relatia personala pe care o are cu Sevil Shhaideh, Liviu Dragnea a criticat presa, sustinand ca nu ii este nas.

"Presa a scris si a vorbit multe in aceste zile si sunt unii cetateni care lucreaza in presa care si-au permis sa isi bata joc si de unii membri din familia mea (...) In religia musulmana nu exista termenul de nas, sunt martori (...) Nu exista termenul de nas si fin", a sustinut Liviu Dragnea.

Sevil Shhaideh s-a casatorit in 2011, la Constanta, iar presa locala a scris ca nasi i-au fost Nicusor Constantinescu si Liviu Dragnea. Conform Radio Islam, la Constanta, in cazul unei nunti musulmane "martorii sunt musulmani", in schimb "nasii de cununie civila pot fi romani".

Mai multi lideri PSD, inclusiv premierul Victor Ponta, au anuntat ca Sevil Shhaideh va depune juramantul de ministru al Dezvoltarii in aceasta seara, insa pe site-ul Administratiei Prezidentiale nu a fost publicat inca niciun comunicat in acest sens.

E oficial: Sevil Shhaideh va fi viitorul ministru al Dezvoltarii

Conform CV-ului postat pe site-ul MDRAP, Sevil Shhaideh este absolvent de ASE, are un master in managementul Proiectelor de Afaceri obtinut in 2007 la Universitatea Ovidius din Constanta si este "expert in activitatea administratiei publice locale, avand o experienta de aproximativ 20 de ani in calitatea de functionar public al Consiliului Judetean Constanta", unde a detinut in perioada 2007-2012 functia de Director General la Directia Generala de Proiecte.

Ponta a discutat cu Iohannis: Maine vom avea numit noul ministru al Dezvoltarii - Iata cine ar putea fi

Jurnalistii de la Ziua de Constanta informeaza ca Sevil Shhaideh s-a numarat printre primii secretari de stat pentru care Victor Ponta a semnat din prima zi de la instalare, in 2012. Ea s-a casatorit in 2011, iar nasi de cununie i-au fost Nicusor Constantinescu si Liviu Dragnea, informeaza sursa citata.

Liviu Dragnea a demisionat, vineri, din functia de ministru al Dezvoltarii dupa ce Inalta Curte l-a condamnat in prima instanta la 1 an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului, decizia nefiind definitiva.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
#Dragnea nas Sevil Shhaideh, #Dragnea nas nunta musulmani, #fina Dragnea ministrul Dezvoltarii , #ministrul Dezvoltarii Regionale