Dragnea, despre referendum: Daca este un esec, atunci este un esec al celor care am votat DA

Miercuri, 10 Octombrie 2018, ora 13:04 4966 citiri
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca, daca se poate vorbi despre un esec al referendumului, atunci acesta apartine tuturor celor care au votat "Da".

"A fost o vointa de participare de 4 milioane de oameni, altii au boicotat, asta e rezultatul si mergem inainte. Am spus ca PSD nu face campanie pentru a indemna sa voteze oameni intr-un fel sau altul, ci doar de informare.

Sunt aproape 4 milioane care au votat. Este esecul fiecarui cetatean roman care a votat? Daca este un esec, atunci este un esec al celor care am votat DA", a spus Dragnea.

Vezi si Prima reactie a lui Dragnea, la trei zile de la referendum. Este suparat ca exista obligatia de cvorum

Declaratia lui Dragnea a venit in contextul in care liderul PSD a fost intrebat de jurnalisti daca isi asuma esecul referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie, care nu a fost validat din cauza prezentei scazute la vot.

Presedintele PSD a spus ca nu considera ca este un esec al formatiunii sale, pentru ca nu a fost organizat de social-democrati.

El a precizat ca, daca acesta ar fi fost organizat de formatiunea sa, pentru el era un succes, deoarece la alegerile din 2016 au votat mai putini romani cu PSD decat cei care s-au prezentat la urne in cazul referendumului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News