Dragnea, despre demisia lui MRU: Sper sa nu faca parte dintr-un razboi politic subteran

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 15:482973 citiri
Dragnea, despre demisia lui MRU: Sper sa nu faca parte dintr-un razboi politic subteran
Foto: Arhiva (B1 TV)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, isi exprima speranta ca demisia lui Mihai Razvan Ungureanu de la sefia SIE sa nu faca parte dintr-un "razboi politic subteran", aratand ca opinia publica trebuie sa stie care au fost motivele reale care au dus la aceasta decizie.

"Am luat act din presa de demisia directorului SIE. O demisie e o demisie si nu o comentez! Sper ca acest act sa nu faca parte dintr-un razboi politic subteran. E foarte important ca serviciile de informatii sa nu fie implicate in lupta politica!", scrie Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

El sustine ca opinia publica trebuie sa stie care au fost motivele reale care au dus la aceasta demisie.

"Daca au fost motive strict personale, atunci e in regula, dar daca au fost alte motive, care tin de buna functionare a acestui serviciu, atunci Comisia de Control a SIE ar trebui sa fie informata, pentru ca e vorba de o institutie importanta a statului", afirma presedintele PSD.

Mihai Razvan Ungureanu a demisionat de la conducerea SIE, a declarat purtatorul de cuvant al presedintelui Iohannis, care a precizat ca seful statului a acceptat demisia acestuia.

Interimar, conducerea SIE va fi asigurata de Silviu Predoiu, a mai precizat purtatorul de cuvant al sefului statului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii