Dragnea: Daca dam jos guvernul, exista riscul sa ne trezim cu un guvern de tehnocrati II

Joi, 05 Mai 2016, ora 19:141650 citiri
Dragnea: Daca dam jos guvernul, exista riscul sa ne trezim cu un guvern de tehnocrati II
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi la Slatina ca exista mai multi factori care impiedica fosta majoritate parlamentara sa demita Guvernul Ciolos, printre care si "riscul unui guvern de tehnocrati II, care sigur nu va fi votat in Parlament".

"Sunt mai multe lucruri care ne tin sa dam jos guvernul si voi fi foarte cinstit si foarte deschis. Inca nutresc speranta ca nu sunt eu vinovat pentru neperformanta Guvernului Ciolos. (...)
Ca sa dam jos Guvernul Ciolos, trebuie sa ajungem din nou la domnul presedinte Iohannis, in care sincer nu am incredere ca va nominaliza o persoana responsabila din partea PSD-ului, de exemplu, care sa conduca guvernul. Atunci, exista riscul sa ne trezim cuun 'guvern de tehnocrati II', care sigur nu va fi votat in Parlament, dar am putea risca sa ajungem iar intr-o instabilitate permanenta, in acest an. Asta nu inseamna ca aceasta varianta este exclusa", a declarat Liviu Dragnea.

Protest la Ministerul Sanatatii: Intrarea in cladire a fost vopsita in rosu - "Stergem urmele crimei!"

Liderul PSD a mai declarat ca, in perioada imediat urmatoare, se va putea vedea daca mai exista majoritatea din parlament care a sustinut Guvernul Ponta.

"Pe de alta parte, o sa vedem si cum functioneaza majoritatea parlamentara. Avem cateva ocazii, chiar in perioada imediat urmatoare. Este vorba si de revocarea presedintelui Camerei, este vorba si de votul pentru judecatorii de la Curtea Constitutionala si, dupa campania electorala, o sa ne gandim serios", a mai spus Dragnea.

Scandalul dezinfectantilor Ministrul Sanatatii: Pacientii sunt in siguranta in acest moment