Dragnea: Comunic cu Ponta de doua-trei ori pe zi; relatia este foarte buna

Miercuri, 10 Februarie 2016, ora 22:55 2754 citiri
Foto: site PSD (Arhiva)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat miercuri seara ca relatia sa cu fostul premier si lider PSD, Victor Ponta, este "foarte buna", cei doi comunicand "de doua-trei ori pe zi".

"Comunic cu Victor cred ca de doua-trei ori pe zi, si daca e in tara, si daca e plecat, si pe WhatsApp, si pe sms-uri, si direct, la telefon. Relatia este foarte buna, totusi sunt ani de zile in care am stat alaturi. Eu am fost langa el in toti acesti ani in care a fost presedintele partidului si seful guvernului", a declarat Liviu Dragnea, la Romania TV.

El a apreciat ca Victor Ponta va reveni in prima linie a PSD.

"Eu cred ca Victor Ponta va reveni in prima linie, sper, a partidului, este o figura importanta in PSD, o figura publica importanta in Romania. L-am si invitat public pe Victor Ponta, ieri, sa vina langa mine, asa cum eu am stat langa el sase ani. Din partea mea, nici in privat, nici in public, nu o sa vedeti vreodata ceva rau spus despre Victor Ponta, ba dimpotriva. Si o fac cu toata sinceritatea", a declarat Dragnea.

Isar: Il anunt pe tanarul calomniator Ponta ca va trebui sa apara in fata instantei

Presedintele PSD a sustinut ca cei care vor face parte din viitoarea fundatie a lui Victor Ponta nu vor avea nicio problema in partid.

Intrebat daca aceasta fundatie ii incurca planurile politice, Liviu Dragnea a raspuns:"Categoric, nu. Am spus-o si lui in privat, am spus-o si public, categoric, nu".

Ponta isi face asociatie, nu fundatie!

Cine sunt membrii fondatori ai asociatiei lui Ponta

"Nu este un proiect politic al lui Victor Ponta, este o fundatie, pentru care eu si acum il incurajez si ii doresc succes in proiectele pe care vrea sa le dezvolte cu acea fundatie. Si nici vreun membru PSD, care este in acea fundatie, nu are nicio problema in partid", a adaugat presedintele PSD.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News