Dragnea: Ce am facut in alte campanii fac si acum daca raman liber. Sper sa raman liber

Luni, 08 Septembrie 2014, ora 23:28 2685 citiri

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu a comis nicio infractiune la referendumul de demitere a lui Traian Basescu din 2012 si ca ce a facut in campaniile electorale face si acum si va face in continuare daca va ramane liber, precizand ca spera sa ramana liber.

"Nu mi-e frica, pentru ca nu are de ce sa-mi fie frica. Ce am facut in atatea campanii electorale fac si acum si o sa fac si in continuare daca o sa raman liber. Sper sa raman liber", a spus Dragnea, la TVR.

El a spus ca dosarul privind referendumul se afla in instanta, in faza audierii martorilor.

"Dosarul e in instanta. Aproape lunar sunt audiati martori. Pe 3 septembrie a fost ultimul termen, pe 3 octombrie e urmatorul. Mi s-a spus nu sunt obligat sa vin la aceste termene cand sunt audiati martorii, merg avocatii mei", a spus Dragnea.

Dragnea, despre suspendare: Sa nu ne trezim ca dam martisoare cu Basescu la Cotroceni si Ponta pe tusa

El a aratat ca nu a comis nicio infractiune la referendum.

"Eu la referendum nu am comis nicio infractiune. Sunt acuzat ca am convins lumea sa vina la vot, dar asta face toata lumea pe tot globul. Infractiuni au comis cei care au instigat lumea sa nu vina la vot, dar acolo Parchetul nu s-a sesizat", a mai spus Dragnea.

Instanta suprema a inregistrat in 7 octombrie 2013 dosarul "Frauda la referendum", in care au fost trimisi in judecata Liviu Dragnea si alte 74 de persoane, iar judecarea cauzei a inceput in 15 noiembrie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com