Dragnea, atac la Banicioiu: Daca am avut un ministru al Sanatatii foarte bun, nu erau atatia atinsi de viroza

Joi, 10 Septembrie 2015, ora 22:56 4263 citiri
Foto: Ziare.com

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat pe ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, despre care a lasat sa se inteleaga ca nu e "foarte bun".

"Inainte de toate vreau sa-mi cer scuze, sunt foarte racit, probabil ca daca am fi avut un ministru la Sanatate foarte bun, nu erau atatia atinsi de viroza in orasul asta", a spus Dragnea, joi, inainte de discursul sustinut la alegerea noului presedinte al PSD Bucuresti, Robert Negoita, transmite Stiripesurse.ro.

Replici comice in sedinta de Guvern: Ce-a spus Banicioiu cand Ponta l-a certat ca nu vorbeste in limba romana (Video)

Miercuri, si premierul Victor Ponta l-a apostrofat, in sedinta Guvernului, pe ministrul Sanatatii ca nu explica "pe limba romana" ce solutii a gasit pentru tratamentul hepatitei C si cirozei, iar ministrul s-a scuzat zicand ca "sunt emotionati" pentru ca lucreaza foarte mult.

"Eu n-am inteles ce faceti bine pentru oameni. Daca vreti sa vorbiti in limba romana sa intelegem, daca nu... Deci ce faceti bine?", a cerut clarificari Ponta.

"Astazi s-a incheiat procesul de negociere cu companiile farmaceutice pentru hepatita C si ciroza", a anuntat ministrul Sanatatii.

"Asa, explicati, ca sa stie oamenii ca aveti o solutie pentru cei cu hepatita C, asta vreti sa spuneti", a replicat Ponta.

Nicolae Banicioiu a continuat prezentarea si a afirmat ca are fonduri la minister si pentru alte "arii terapeutice", respectiv cancer pulmonar si cancerul de piele.

"Asa, ziceti pe limba romana sa inteleaga cei care au nevoie de ajutor ca aveti solutii", a reiterat Ponta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News