Dragnea anunta ca il da in judecata pe Vanghelie (Video)

Duminica, 18 Ianuarie 2015, ora 22:24
4383 citiri
Dragnea anunta ca il da in judecata pe Vanghelie (Video)

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, ii acuza pe fostii sai colegi de partid, Mircea Geaona si Marian Vanghelie, ca au tradat si au facut campanie pentru Klaus Iohannis.

"Un partid nu se scindeaza daca iese de la guvernare. Cuplul Mircea Geoana - Marian Vanghelie nu e atractiv pentru cei din PSD pentru ca nu le propune nimic.

Ei sunt niste tradatori care au lucrat pentru ca PSD sa piarda alegerile. Au facut campanie pentru Klaus Iohannis", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Vanghelie da un termen pentru ruperea PSD: O sa vedeti pana pe 30 februarie cine ma urmeaza

De asemenea, fostul vicepremier a anuntat ca il va da in judecata pe Marian Vanghelie.

"Marian Vanghelie va raspunde in instanta pentru declaratiile sale. O sa il dau in judecata pentru ca a spus ca eu am vreu implicare pentru ca as fi decis ca in strainatate sa nu fie facute sectii suplimentare de vot", a continuat Dragnea.

Asul din maneca lui Geoana si Vanghelie pentru a da jos Guvernul Ponta (Video)

Motiunea amana Congresul PSD

In ceea ce priveste Congresul PSD, Liviu Dragnea spune ca acesta a fost amanat din cauza motiunii de cenzura anuntata de PNL.

"Se stia ca in martie cei de la PNL pregatesc motiunea de cenzura, de asta am amanat Congresul National al PSD. Se pune o presiune pe parlamentari, si pe cei din PSD, si pe cei din coalitie", a spus Liviu Dragnea.

Mircea Geoana a fost exclus din PSD impreuna cu Marian Vanghelie si Dan Sova in primul Comitet Executiv organizat dupa pierderea alegerilor. De atunci, atat Geoana cat si Vanghelie au atacat conducerea partidului, mai ales pe Victor Ponta si Liviu Dragnea.

Vanghelie: Ponta e terminat, va face inchisoare. Va fi arestat in februarie

Geoana si-a anuntat, pe 6 ianuarie, intentia de a forma o noua constructie politica de stanga, un partid despre care sustine ca vrea sa fie "eliberat de minciuna, coruptie si impostura".

Saptamana aceasta Geoana a anuntat, la Realitatea TV, ca va lansa un nou proiect alaturi de Marian Vanghelie peste doua saptamani, un proiect despre care crede ca oamenii de stanga au nevoie, pentru ca PSD sa nu devina o forma irelevanta pe scena politica.

Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
#Liviu Dragnea campanie Vanghelie Iohannis, #Dragnea raspunde Vanghelie Geoana , #PSD