Dragnea acuza "atacul lui Maior", dupa fotografiile publicate: Ponta e doar postasul. N-am vorbit cu Kovesi despre politica

Duminica, 23 Septembrie 2018, ora 22:365602 citiri
Dragnea acuza "atacul lui Maior", dupa fotografiile publicate: Ponta e doar postasul. N-am vorbit cu Kovesi despre politica
Foto: Facebook/ Victor Ponta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, explicat ca nu a vorbit cu fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi despre politica, in contextul pozei publicate de Victor Ponta, joi, in care liderul social-democrat apare pe o canapea alaturi de Kovesi.

De asemenea, in poza mai apar si fostul sef SRI George Maior si fostul ministru Gabriel Oprea.

"E atacul lui Maior. Ponta e postasul, domne. Maior si-a activat toate relatiile, toate informatiile. Am vorbit si despre ultima poza din colectia SRI-DNA. E fotografia de la un eveniment, cred ca era ziua SRI, pe canapeaua aia erau multi care s-au rulat. Inainte eram eu, apoi a venit Ponta, apoi a venit Ghita, apoi Vasile Dancu. Cel cu spatele era Dancu. (...) Nu e Vasile Dancu, nu mai tin minte.

In capul mesei era ori Ghita, ori Ponta. (...) Se vorbea despre orice, despre Guvern. Eu nu am vorbit cu Kovesi despre politica. (...) Povestea la masa (Kovesi - n.red.) ca nu stiu ce avea la mana. Eu nu suport fizic astfel, la mine le suport, la altii nu, si m-am ridicat si am plecat pentru ca nu suport chestiile astea si nu cred ca e un interlocutor bun.

Pe cine pot convinge cu aceste poze date de un turnator, primite de la nasul lui? Ca ce, ca eu sunt in cardasie cu Kovesi?", a precizat Liviu Dragnea, duminica seara, la Antena 3.

Acesta a continuat: "Mai dispareau unii prin niste camere. La un moment dat intra Ponta, cu Coldea, cu Kovesi intr-o camera. Iesea Coldea mai tarziu, ieseau si ei. Intra Maior cu nu stiu cine. Se facea tot felul de discutii".