Dragnea a fost, de Paste, la pescuit in ocean si se simte urmarit zi si noapte

Joi, 20 Aprilie 2017, ora 14:329440 citiri
Dragnea a fost, de Paste, la pescuit in ocean si se simte urmarit zi si noapte
Foto: Facebook/ Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a povestit ca si-a petrecut vacanta de Paste la pescuit in ocean si ca si-a facut poze pe aeroportul din Doha cu romanii pe care i-a intalnit acolo, precizand ca nu va spune exact unde a fost.

Intrebat unde si-a petrecut vacanta de Paste, Liviu Dragnea a spus ca "la pescuit", precizand ca a prins o captura mare si ca "pescuitul in ocean este total diferit fata de pescuitul la stiuca".

"Sigur ca e mai important unde merg eu, daca plec 2-3 zile, cred ca este un subiect national. Am fost la pescuit, nu o sa va spun unde din doua motive: cei care sunt sustinuti financiar in mod serios sa ma urmareasca peste tot zi si noapte cred ca totusi trebuie sa munceasca pentru acei bani.

Si in al doilea rand, ca sa creez si pentru cei cu care am fost la pescuit aceeasi situatie jenanta in care sa mearga peste ei nu stiu ce investigatori... Nu o s-o fac. Dar probabil ca astazi sau maine o sa pun niste poze, o sa le fac publice", a spus Liviu Dragnea.

Intrebat daca a venit miercuri de la Doha, Dragnea a confirmat, spunand ca si-a facut acolo poze cu romanii din aeroport.

"Am facut foarte multe poze in aeroport in Doha cu romani care au venit sa facem poze si vom face in continuare oriunde o sa merg. Nu am stiut ca este o infractiune, deocamdata. Numai ca chiar nu vreau, nu am facut nicodata si nu am sa fac un mare eveniment dintr-o plecare a mea, ca merg undeva in tara sau in afara tarii. Cand am fost intrebat, nu am ascuns. Dar de ce trebuie sa fie asta un mare eveniment, chiar nu inteleg", a mai spus presedintele PSD.

Presa a relatat ca Liviu Dragnea si-ar fi petrecut vacanta de Paste in Maldive, tara in care a ajuns facand o escala la Doha, in Qatar.