De ce au plecat Dragnea si Tariceanu de la sedinta in care se discuta motiunea: S-au dus sa se intalneasca cu pensionarii PSD

Joi, 23 Noiembrie 2017, ora 12:574743 citiri
De ce au plecat Dragnea si Tariceanu de la sedinta in care se discuta motiunea: S-au dus sa se intalneasca cu pensionarii PSD
Foto: Hepta.ro

Presedintii Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, participa joi, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, la o reuniune a organizatiei de pensionari a PSD, care are loc la grupul deputatilor social-democrati din Camera Deputatilor.

Reuniunea Consiliului National al Organizatiei de Pensionari a PSD a inceput in jurul orei 12:00, la putin timp dupa debutul dezbaterii in camerele reunite ale Parlamentului a motiunii de cenzura "PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma".

Urmareste LIVE dezbaterea si votul motiunii de cenzura

Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si mai multi lideri si parlamentari PSD participa la aceasta reuniune a pensionarilor social-democrati.

Liderul PSD a intrat in plenul reunit al Parlamentului doar pentru a fi prezent la discursul prim-ministrului Mihai Tudose, parasind sala imediat ce seful Guvernului a terminat de vorbit.

De asemenea, parlamentarii PSD au iesit din sala de plen la inceputul dezbaterilor asupra motiunii de cenzura, au intrat cand a vorbit premierul Mihai Tudose si au iesit din nou cand seful Guvernului a terminat de vorbit.

Dezbaterea motiunii de cenzura impotriva Guvernului, "PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma" a inceput putin dupa ora 11:00 in absenta presedintilor celor doua Camere Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, sedinta fiind condusa de Gabriel Vlase si de Nicolae Badalau.

Senatorii si deputatii USR poarta pe brate banderole albe cu doua dungi negre despre care au spus ca simbolizeaza "statul paralel", liderul partidului spunand ca ei sunt reprezentantii statului real, statul paralel cu ceea ce inseamna politicienii corupti.

In timpul dezbaterii motiunii, liberalii au organizat un miting in jurul Palatului Parlamentului, la care participa cateva mii de oameni.

Urmareste LIVE desfasurarea protestelor din fata Palatului Parlamentului

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News