Cum a comentat Liviu Dragnea mesajele intime între iubita Irina și amant: ”E sub demnitatea mea de bărbat!”

Joi, 09 Decembrie 2021, ora 12:42 18264 citiri
Liviu Dragnea și Irina Tănase

Fostul politician Liviu Dragnea (59 de ani) a avut miercuri seară o nouă intervenție în scandalul iscat de despărțirea de tânăra Irina Tănase (29 de ani), cu care a format un cuplu din 2013.

Într-o declarație pentru corectnews.ro, Liviu Dragnea n-a intrat prea mult în detalii, sugerând faptul că viața sa amoroasă n-ar trebui să fie de interes public.

”Păi de ce trebuie să comentez eu? Eu nu îmi discut viața privată și nu îmi spăl rufele în public în modul ăsta. Nu am făcut-o niciodată, credeți-mă. Și nu am mare respect, în general, pentru oamenii care fac așa ceva.

Nu îmi stă în caracter. Sunt un om cu educație, am respect pentru viața privată a oamenilor și nu o să mă vedeți pe mine vreodată punându-mi mâinile în șold și comentând relațiile nimănui. Implicit, nici pe ale mele. Din punctul ăsta de vedere, poate să apară un serial întreg, eu nu intru în acest joc pentru că este sub demnitatea mea de bărbat, de om cu educație, de om politic”, a spus Liviu Dragnea pentru sursa menționată.

”În același timp, eu sunt sigur că aceste lucruri nu pun nici pâine pe masa românilor, nici nu le plătesc facturile la curent și gaze, nici nu scad prețul carburantului la pompă.

De ziua Constituției, trebuia să vorbim despre halul în care a fost călcată în picioare legea fundamentală a țării de însuși președintele României. Trebuia să vorbim despre valul 5 al pandemiei. Trebuia să vorbim despre noul val de scumpiri anunțat de la 1 ianuarie: la curent și la carburanți, pentru că guvernul majorează accizele la carburanți. Nu despre ce apare în presa tabloidă, ca să mute atenția de la ce se întâmplă cu adevărat în țară.

De aceea, eu am să fac ce m-ați văzut făcând și până acum: o să mă ocup, împreună cu Alianța Pentru Patrie, de problemele românilor. Nu de scandaluri, nu de fake-uri, nu de cancan. Eu nu sunt construit așa”, a completat Dragnea.

Reacția lui Dragnea a venit la puțin timp după ce Cancan.ro a publicat o parte din stenogramele discuțiilor dintre Irina și amantul Paul, discuții cu temă sexuală, după cum se poate vedea mai jos.

IRINA: Ți-e dor de ț@#le astea? Zi drept. Trec zilele astea pe la tine să mă f@#$i un pic

AMANTUL: Într-o zi când nu e T.

(…) M-am gândit ce să zici. Zici că mergi la salon și vin și te iau eu prin spate și spui că a durat acolo. Dar să lași telefonul acasă, se prinde ăla de locații.

IRINA: O să văd cum fac să vin. Las mesaj că vine.

AMANTUL: OK.

(…)

AMANTUL: Iub, te-am regulat cum trebuie?

IRINA: Mi-e frică, e ăsta și mai dubios. Te sun imediat ca să nu mai vorbim aici. Că nu vreau să mai risc.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
S
Stan
rank 5
Poza Constant
Constant
rank 5
As fi mai interesat de comentariile lui Irinuca decat de ale lui