Codrin Stefanescu sustine, intr-un interviu pentru agentia de presa rusa, ca se doreste "eliminarea" lui Dragnea: Amintiti-va de Vadim, cum a fost "ajutat" sa moara

Luni, 12 Octombrie 2020, ora 11:1829066 citiri
Codrin Stefanescu sustine, intr-un interviu pentru agentia de presa rusa, ca se doreste "eliminarea" lui Dragnea: Amintiti-va de Vadim, cum a fost "ajutat" sa moara
Foto: Hepta.ro (Arhiva)

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, sustine intr-o, declaratie pentru agentia de presa rusa Sputnik, ca se doreste eliminarea lui Liviu Dragnea, care ar fi grav bolnav in Penitenciarul Rahova.

Politicianul este unul dintre apropiatii fostului lider PSD si l-a vizitat de mai multe ori la penitenciar.

"Cred ca se vrea eliminarea sa - si nu numai de pe scena politica!", "asta e soarta conducatorilor romani patrioti - pe orice cale, trebuie scosi din joc!" si "amintiti-va de Vadim, cum a fost ajutat sa moara! Dragnea a fost ultimul conducator politic care a tinut cu Romania - deci, DA, ma tem pentru sanatatea si chiar pentru viata lui!", sunt o parte din declarariile facute de Codrin Stefanescu, pentru Sputnik.

Declaratiile lui Codrin Stefanescu au fost facute dupa ce avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a avut o interventie la postul Antena 3 in care a arata ca situatia clientului sau este dramatica si ca fostul lider PSD ar putea paraliza daca nu va fi operat de urgenta.

Flavia Teodosiu spune ca starea lui Dragnea se deterioreaza constant - "Situatia este dramatica, se inrautateste pe zi se trece".

Codrin Stefanescu a confirmat ce a spus avocata:"Ce spune Flavia... e inca putin!". "Singura mea speranta e ca un om puternic si credincios ca el va rezista si va invinge!," conchide acesta.

Dragnea executa la Rahova o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare pe care a primit-o in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News