Codrin Ștefănescu, atac la Marcel Ciolacu: ”Nu noi, eu și Liviu Dragnea, suntem instrumentele lui Iohannis, tu ești!”

Marti, 20 Iulie 2021, ora 23:50
4371 citiri
Codrin Ștefănescu, atac la Marcel Ciolacu: ”Nu noi, eu și Liviu Dragnea, suntem instrumentele lui Iohannis, tu ești!”
Codrin Ștefănescu este un apropiat al lui Liviu Dragnea FOTO facebook/ Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu l-a atacat dur, pe Marcel Ciolacu, președintele PSD, care a ieșit la televizor unde a comentat situația din partid și declarațiile lui Liviu Dragnea la ieșirea din penitenciar.

”Mesaj pentru Ciolacu! Ai ieșit iar la tv și ai debitat numai minciuni și inepții! Nu noi, eu și Liviu Dragnea, suntem instrumentele lui Iohannis, tu ești! Și asta vede toatā lumea în fiecare zi! Prin felul în care mimezi opoziția, prin slugărnicia ta fațā de guvern, prin prefăcătoria ta! Prin modul în care ai alungat Patrioții și vocile tăioase din partid, ca să-l subordonezi integral șefilor tai din pădure!

Așa au dispărut Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, Eugen Teodorovici, Dorel Căprar, Olguța Vasilescu, Petre Daea și mulții alții! Lista neagră ce ți s-a dat cu ordin de executare! Și da! Sunt vârf de lance! Același vârf de lance care și-a apărat colegii când au fost hărțuiți de sistem, același vârf de lance care ți-a condus ție ședința de la Buzău și te-a pus președinte de organizație! Ești lipsit de scrupule și caracter, asta deja se știe în partid! Dar le mai spun un secret colegilor din PSD: ești și fricos!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Preşedintele PSD, Marcel Colacu, a cometat, marţi seară, declaraţiile făcute de Liviu Dragnea la ieşirea din penitenciar când a afirmat că ”PSD este un partid de operetă, condus de laşi” şi că e ”în buzunarele SRI”.

”Sunt ferm convins că nu trece printr-un moment fericit şi nu a trecut nici până acum (...) E foate greu, să nu uităm că a plecat la închisoare din scaun de preşedinte al PSD şi din scaun de preşedinte al Camerei Deputaţilor, al treilea om în statul român. E uman să exste un şoc, e uman ca fiecare să avem supărările noastre. Nu cred că domnul Liviu Dragnea are un război cu Marcel Ciolacu, cu conducerea partidului sau cu PSD. Totuşi, şi partidul, şi Liviu Dragnea au oferit foarte multe. Sunt ferm convins că şi-a făcut o analiză a greşelilor personale”, a declarat Ciolacu la Antena 3.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Codrin Stefanescu PSD, #Liviu Dragnea, #marcel ciolacu , #stiri Liviu Dragnea
Comentarii
L
Livakiada
rank 1
Sarutati-va si dati-va sufletele Celui de Sus asa stransi
Poza Menumorut
Menumorut
rank 5
Nici o zi fara speculanti !