Codrin Stefanescu, dupa o noua vizita la Liviu Dragnea: "Nu l-am vazut niciodata atat de abatut. S-a ales praful de tot"

Duminica, 06 Iunie 2021, ora 07:3517376 citiri
Codrin Stefanescu, dupa o noua vizita la Liviu Dragnea: "Nu l-am vazut niciodata atat de abatut. S-a ales praful de tot"
Liviu Dragnea a fost vizitat in penitenciar de Cordin Stefanescu FOTO Facebook/Codrin Stefanescu

Codrin Stefanescu, fostul secretar general al PSD, a fost sambata la penitenciarul Rahova sa-l viziteze din nou pe Liviu Dragnea. Stefanescu a marturisit intr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca l-a gasit pe fostul lider al social-democratilor "abatut si ingrijorat".

"Ieri am fost sa-l vizitez pe Liviu! I-am transmis multe dintre mesajele voastre si i-am povestit ce s-a ales de Bucuresti. Si de tara, in general! Nu l-am vazut niciodata atat de abatut si ingrijorat. S-a ales praful de tot si el inca zace acolo! Si e tinut in continuare, amanat si pedepsit de aceeasi grupare rezist cu care ne-am luptat pana de curand! Asta am vrut sa va spun!"

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv in 27 mai 2019, de magistratii ICCJ, la trei ani si sase luni de inchisoare, cu executare, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul presedinte al PSD a solicitat in repetate randuri liberarea conditionata, insa instanta i-a respins in mod constant cererea. Dragnea va putea sa ceara din nou sa iasa mai devreme din spatele gratiilor abia la finalul lunii august.