Adrian Nastase: Imi pare rau pentru ce indura Dragnea. Stiu ce inseamna umilinta unei condamnari

Luni, 27 Mai 2019, ora 21:30
10418 citiri
Adrian Nastase: Imi pare rau pentru ce indura Dragnea. Stiu ce inseamna umilinta unei condamnari
Foto: captura video/Romania Tv

Adrian Nastase a afirmat, luni pe blog, ca ii pare rau pentru ceea ce indura Liviu Dragnea, mai ales ca stie ce inseamna "umilinta unei condamnari". Fostul premier a precizat ca Dragnea ar fi trebuit sa demisioneze de la sefia PSD dupa scorul "umilitor" la alegerile europarlamentare.

"Sunt doua lucruri distincte: 1. Dragnea trebuia sa-si dea demisia din fruntea partidului dupa rezultatul umilitor la alegerile de ieri; 2. Condamnarea lui, intr-un dosar cusut cu ata alba, este o condamnare ce a avut un obiectiv politic. Aceasta condamnare, ca si felul in care a fost 'insotit' Dragnea spre Rahova arata ca suntem un popor crud, usor de manipulat, si ca, dupa 'revolutia votului', a urmat justitia populara", a scris Adrian Nastase, luni pe blogul personal.

Fostul premier a mai spus ca au existat actiuni politice interne si externe de-a lungul timpului pentru a transforma PSD intr-un partid de 20%.

Nastase spune ca incercarile lui Liviu Dragnea de a negocia cu "statul paralel" l-au dus intr-o infundatura pe liderul PSD, pe plan personal, iar partidul intr-o criza profunda.

"Atitudinea si compromisurile lui Dragnea, lipsa de decizie, temporizarea i-au creat si lui probleme dar si partidului si, in definitiv, tarii. Imi pare rau pentru ce indura, mai ales ca stiu ce inseamna umilinta unei condamnari si pierderea libertatii dar incercarile lui de a negocia cu 'statul paralel' l-au dus intr-o fundatura - in plan personal - iar partidul intr-o criza profunda din care va iesi doar daca intelege ca trebuie folosita o operatie chirurgicala si nu administrate 'suplimente alimentare'", a conchis Adrian Nastase.

Liviu Dragnea a fost dus, luni seara, la Penitenciarul Rahova pentru a fi incarcerat in urma condamnarii definitive la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu, in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman. Liderul PSD urmeaza sa stea intr-o perioada de carantina de 21 de zile, dupa care autoritatile vor decide la ce penitenciar isi va executa pedeapsa.

Este a doua condamnare definitiva a lui Dragnea dupa cea de la referendum, cand a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Vezi aici ce diversiuni a folosit Dragnea ca sa nu fie filmat in drum spre inchisoare

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Adrian Nastase Dragnea reactie condamnare , #condamnat
Comentarii