Liverpool dă o lovitură financiară și de imagine de proporții

Marti, 05 Martie 2024, ora 08:49
2108 citiri
Liverpool dă o lovitură financiară și de imagine de proporții
Steven Gerard a fost capitanul lui Liverpool FOTO facebook

Managerul Jurgen Klopp a anunțat că va pleca de la Liverpool la finele acestui sezon, dar o poate face cu un nou titlu de campioană.

În ultima etapă din Premier League, cormoranii a învins-o în deplasare pe Nottingham Forest, scor 1-0, printr-un gol marcat de Darwin Nunez, în ultimul minut, și conduc în clasamentul din Premier League.

După acest meci, conducerea clubului a anunțat o lovitură de imagine de proporții, cu un impact financiar major. După 32 de ani împreună, Carlsberg și FC Liverpool extind colaborarea pentru o perioadă de 10 ani și reconfirmă cel mai longeviv parteneriat din istoria clubului și a Premier League.

În 1992, Carlsberg a devenit partenerul oficial al lui FC Liverpool, iar povestea celor 32 de ani de până acum a cuprins momente memorabile, cum ar fi titlul de campioană câștigat în 2020 și, mai ales, „Miracolul de la Istanbul” – triumful epic din finala UEFA Champions League 2005.

Cu această ocazie, Carlsberg România a lansat o ediție limitată de doze de colecție cu numele jucătorilor legendari Ian Rush și John Barnes. Designul produsului este inspirat de tricourile celor doi mari fotbaliști ai FC Liverpool, păstrând vii spiritul și tradiția echipei. „Extinderea acestui parteneriat reconfirmă valorile comune și angajamentul reciproc pentru profesionalism și măreție. Celebrăm și în România acest parteneriat maraton, nu doar prin colecția de doze în ediție limitată dedicată LFC, dar și prin activări, campanii speciale și o surpriză extraordinară pentru suporterii fotbalului și pentru iubitorii de bere Carlsberg. Suntem foarte entuziasmați și emoționați să anunțăm că o mare legendă a fotbalului englez, un mare jucător din istoria FC Liverpool o să fie alături de noi în cadrul unui eveniment special. Stați aproape de noi și fiți primii care află numele legendei!”, a afirmat Cristina David, Marketing Services & PR Director.

Adio titlu pentru Liverpool după ultimul rezultat din Premier League. Cum arată clasamentul
Adio titlu pentru Liverpool după ultimul rezultat din Premier League. Cum arată clasamentul
Formaţia Liverpool, antrenată de Jurgen Klopp, a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2, cu echipa West Ham, într-un meci din etapa a 35-a a campionatului Angliei. Gazdele au marcat...
Fenomenalul Alcaraz, cu o lovitură de geniu la Madrid: ”L-ar face mândru pe Federer” VIDEO
Fenomenalul Alcaraz, cu o lovitură de geniu la Madrid: ”L-ar face mândru pe Federer” VIDEO
Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz (3 ATP, favorit nr. 2) s-a calificat vineri în runda a treia a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.877.020 de euro,...
#liverpool, #lovitura, #contract, #Carlsberg, #imagine , #stiri fotbal