Lilibet, fetița prinţului Harry şi a lui Meghan Markle, împlinește un an. Regina Marii Britanii și-a cunoscut strănepoata abia săptămâna trecută

Sambata, 04 Iunie 2022, ora 16:50 3897 citiri
Prințul Harry și Meghan Markle alături de copiii lor Archie și Lilibet

Cel mai mic membru al familiei regale britanice a împlinit sâmbătă, 4 iunie, vârsta de un an. Lilibet, fetița prinţului Harry şi a lui Meghan Markle se află la Londra împreună cu părinții ei și fratele Archie cu ocazia jubileului reginei Elisabeta a II-a.

Săptămâna trecută, regina și strănepoata ei s-au întâlnit pentru prima dată, scrie BBC.com.

Membrii familiei regale au transmis pe Twitter urările de ziua lor lui Lilibet - fiica ducelui şi ducesei de Sussex.

Urările au venit de la Prinţul de Wales şi Ducesa de Cornwall, precum şi de la mătuşa şi unchiul ei, Ducele şi Ducesa de Cambridge.

Regina şi-a cunoscut strănepoata pentru prima dată acum câteva zile, când Harry şi Meghan s-au întors la Londra pentru sărbătorile jubileului împreună cu fiica şi fiul lor Archie.

Lilibet ”Lili” Diana Mountbatten-Windsor, care s-a născut în California, a fost numită în onoarea Reginei, căreia i se spune ”Lilibet” încă de când era mică. Numele de mijloc al fetiţei, Diana, a fost ales în memoria bunicii sale.

Părinţii ei şi-au făcut prima apariţie publică împreună în Marea Britanie din 2020 vineri, când au participat la o slujbă la Catedrala St Paul pentru a-i mulţumi Reginei.

Cuplul a renunţat la calitatea de membri ai familiei regale la începutul anului 2020 şi s-a mutat în SUA.

Nici Lilibet, nici Archie nu au fost văzuți până acum la niciunul dintre evenimentele Platinum Jubilee.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News