Democratie a la PP-DD: A cerut demisia conducerii si a fost exclusa din partid

Sambata, 22 Noiembrie 2014, ora 21:13 5493 citiri
Foto: Facebook/Liliana Minca

Deputatul Liliana Minca a anuntat sambata, printr-un comunicat de presa, ca a fost exclusa din Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD).

Excluderea a avut loc la scurt timp dupa ce Minca, parlamentar ales in Colegiul 3 Saveni - judetul Botosani, a acuzat conducerea partidului ca este ilegitima si ca "a inselat asteptarile electoratului".

Liliana Minca apreciaza ca decizia conducerii PP-DD de a o exclude "este una abuziva, nejustificata si neintemeiata statutar, hotarata de catre o conducere nelegitima si neinregistrata legal".

"Este, din nou, o hotarare discretionara generata de reactia parlamentarilor PP-DD la lipsa de strategie, lipsa de experienta politica si de verticalitate a conducerii partidului, care, inca o data, considera ca partidul si membrii acestuia sunt la dispozitia lor, in mod neconditionat", a adaugat parlamentarul PP-DD.

Razmerita in Partidul Poporului: Se cere capul lui Dan Diaconescu

Liliana Minca a cerut vineri presedintelui PP-DD, Simona Man, demararea procedurilor pentru organizarea congresului partidului in cadrul caruia sa fie aleasa o noua conducere.

Ea si alti 13 deputati PP-DD au anuntat atunci ca renunta "la orice colaborare cu conducerea partidului".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
Stomatologii trebuie sa il inhate pe DD si sa ii schimbe dinti!