Democratie a la PP-DD: A cerut demisia conducerii si a fost exclusa din partid

Sambata, 22 Noiembrie 2014, ora 21:13 5437 citiri
Foto: Facebook/Liliana Minca

Deputatul Liliana Minca a anuntat sambata, printr-un comunicat de presa, ca a fost exclusa din Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD).

Excluderea a avut loc la scurt timp dupa ce Minca, parlamentar ales in Colegiul 3 Saveni - judetul Botosani, a acuzat conducerea partidului ca este ilegitima si ca "a inselat asteptarile electoratului".

Liliana Minca apreciaza ca decizia conducerii PP-DD de a o exclude "este una abuziva, nejustificata si neintemeiata statutar, hotarata de catre o conducere nelegitima si neinregistrata legal".

"Este, din nou, o hotarare discretionara generata de reactia parlamentarilor PP-DD la lipsa de strategie, lipsa de experienta politica si de verticalitate a conducerii partidului, care, inca o data, considera ca partidul si membrii acestuia sunt la dispozitia lor, in mod neconditionat", a adaugat parlamentarul PP-DD.

Razmerita in Partidul Poporului: Se cere capul lui Dan Diaconescu

Liliana Minca a cerut vineri presedintelui PP-DD, Simona Man, demararea procedurilor pentru organizarea congresului partidului in cadrul caruia sa fie aleasa o noua conducere.

Ea si alti 13 deputati PP-DD au anuntat atunci ca renunta "la orice colaborare cu conducerea partidului".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Constant
rank 5
Stomatologii trebuie sa il inhate pe DD si sa ii schimbe dinti!