Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Alegeri: Minca: A fost o campanie foarte murdara din partea PD-L

Duminica, 25 Aprilie 2010, ora 21:31
1651 citiri
Alegeri: Minca: A fost o campanie foarte murdara din partea PD-L
Foto: Antena 3

Liliana Minca a declarat, la inchiderea sectiilor de vot din Colegiul 19, ca aceasta campanie a fost foarte murdara din partea PD-L, multumind in acelasi timp oamenilor care au iesit la vot.

"Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine cu sufletul, cu inima si cu votul. Prezenta a fost redusa nu pentru ca vremea a fost urata, (n.red. facand referire la declaratia lui Teo Trandafir ca oamenii nu au iesit vot din cauza vremii) oamenii s-au saturat de promisiuni si de minciuni si de modul in care traiesc astazi. Daca peste ora, vom avea un castigator, acel deputat ne va reprezenta pe toti in Parlament si sper sa fie Liliana Minca, omul PC, omul lui Piedone", a spus Minca, la putin timp dupa ora 21:00.

"M-am intalnit cu multa lume pe strada, oameni care ne-au votat, care si-au pus increderea in noi. A fost o campanie foarte murdara din partea PD-L. Astazi avem dovezi. Colegi de-ai nostri au fost batuti langa sectiile de votare, unde se cumparau votuiri cu 50 si 100 de lei, pentru ca poporul asta este sarac. Mi-as fi dorit ca astazi, cei care au iesit, sa le fi dat o lectie", a completat candidata PC.

Cristian Popescu Piedone, care a fost alaturi de Minca in campania electorala, a declarat ca spera ca rezultatul sa fie unul favorabil pentru ei.

"Maria sa ceteteanul astazi a hotarat din nou. Fie ca de maine cel care va castiga sa reprezinte in Parlament cetateanul cu adevarat. Va multumesc", a spus primarul sectorului 4.

Ultrior, Minca a declarat pentru Realitatea Tv ca inca de cand a intrat in politica este intr-o continua campanie electoral. MINCA:

Eu sunt intr-o campanie de cand am intrat in politica din 2004. Stiu cum decurg lucrurile intr-o campanie electorala. "Am facut niste plangeri pentru ca au fost niste probleme. PD-L-ul a facut o campanie murdara din toate punctele de vedere. Am mai vazut teatru, dar ca la PD-L nu, sunt profesionisti. Daca castig, voi ajuta femeile", a spus aceasta.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Minca alegeri colegiu 19, #Minca alegeri duminica , #alegeri