Situatie disperata in Liga 1: Cinci echipe cu pretentii nu au stadioane

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 21:41
2755 citiri
Situatie disperata in Liga 1: Cinci echipe cu pretentii nu au stadioane
Foto: Facebook/ FC Steaua

Liga 1 se afla intr-o situatie disperata, nu mai putin de cinci dintre cele 14 echipe din campionat neavand un stadion propriu pe care sa isi dispute meciurile de "acasa".

Site-ul Ziare.com va prezinta situatia cluburilor care au fost nevoite, din diferite motive, sa joace acasa in deplasare.

Steaua Bucuresti - cel mai cunoscut caz este cel al echipei campioane. La finalul sezonului trecut, "ros-albastrii" au fost evacuati din Ghencea dupa ce contractul de inchiriere n-a mai fost prelungit. Dupa cateva luni, formatia lui Becali s-a vazut nevoita sa paraseasca si Bucurestiul dupa ce National Arena a fost inchis de inspectorii ISU. Campioana a disputat un meci de "acasa" la Cluj, iar din acest weekend va evolua la Pitesti.

Pandurii Targu Jiu - gorjenii au un parcurs impresionant in acest sezon de Liga 1, insa evolueaza la Severin. Asta pentru ca arena proprie este in plin proces de demolare, la Targu Jiu urmand a fi ridicat un stadion modern.

ASA Targu Mures - intr-o situatie similara se afla si vicecampioana editiei trecute, muresenii fiind obligati sa joace "acasa" pe Cluj Arena pentru ca propriul lor stadion se afla intr-un proces de modernizare.

FC Voluntari - nou-promovata in Liga 1, echipa ilfoveana joaca pe teren propriu in Bucuresti, pe stadionul celor de la Dinamo. Interesant este ca Voluntariul are o arena proprie, insa aceasta nu poate fi utilizata deocamdata pentru ca nu are toate avizele de functionare.

Petrolul Ploiesti - ultima intrata in acest grup deloc select este gruparea din Ploiesti, care a fost anuntata in aceasta saptamana ca nu mai are un contract de inchiriere a arenei "Ilie Oana". Petrolul va juca totusi in acest weekend pe stadionul propriu datorita unei interventii de ultim moment a celor de la LPF.

Situatie halucinanta la Ploiesti: Stadion ultramodern, inchiriat cu 500 de euro pe ora

Liderul la zi al campionatului, Astra Giurgiu, este singura echipa cu doua stadioane proprii, clubul miliardarului Niculae jucand la Giurgiu si antrenandu-se la Ploiesti.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Steaua stadion Cluj, #Steaua muta Pitesti, #echipe Liga 1 stadioane , #stiri Liga I