Otelul Galati, un nou pas gresit

Joi, 28 Aprilie 2011, ora 17:53
3004 citiri
Otelul Galati, un nou pas gresit

Otelul Galati si Gaz Metan Medias au terminat la egalitate, scor 2-2, joi, intr-un meci din cadrul etapei a 29-a a Ligii 1.

Galatenii au calcat din nou stramb acasa si dau senzatia ca n-au forta de a produce surpriza si a cuceri titlul in acest sezon.

Oaspetii au fost cei care au deschis scorul, in minutul 17, prin iordanianul care a trecut pe la Real Madrid si FC Barcelona, Thaer Bawab. Acesta l-a invins pe Grahovac la capatul unei actiuni personale.

Tabela a ramas nemodificata pana in minutul 61, cand Vukadinovici l-a faultat in careu pe Pena, iar Augustus Constantin a dictat penalti. A batut Antal si a egalat.

Mediesenii au revenit din nou in avantaj in minutul 75, cand golgheterul brazilian Eric a scapat singur cu goalkeeperul galatenilor si a punctat pentru 1-2.

4 minute a durat de aceasta data avantajul trupei pregatite de Cristi Pustai, pentru ca Pena a readus egalitatea cu o lovitura de cap din 10 metri.

Gazdele ar fi putut obtine toate cele trei puncte in minutu 90+3, daca Viglianti nu trimite in bara o lovitura de la 11 metri, dictata dupa un fault la acelasi Pena.

Dupa 29 de etape disputate in acest sezon al Ligii 1, Otelul ocupa locul 2 in clasament, la un punct distanta de prima clasata, FC Timisoara. De partea cealalta, Gaz Metan e pe locul 7.

Otelul: Grahovac - Rapa, Perendija, Costin, Salageanu - Neagu (Ibeh '58), Giurgiu - Antal, Viglianti, Ilie (Iorga '67) - Punosevac (Pena '46).

Gaz Metan: Plesca - Buzean, Lazar (Roman '13), Trtovac, Vukadinovici - Bozesan, Zaharia, Todea, Eric (Litu '77), Parvulescu - Bawab (Miclea '72).

Arbitru: Augustus Constantin.

I.G.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Otelul Galati Gaz Metan, #Otelul egal gaz Metan , #meciuri
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
Otelul s-a topit....a pierdut viteza...timisoara sau vaslui va fi noua campioana!