Lovitura de teatru in Liga 1: Astra nu a primit licenta pentru cupele europene

Vineri, 17 Aprilie 2015, ora 18:343088 citiri
Lovitura de teatru in Liga 1: Astra nu a primit licenta pentru cupele europene
Foto: Look TV

Lovitura de teatru in Liga 1, o noua echipa cu pretentii fiind practic exclusa din cupele europene.

Astra Giurgiu nu a primit nici ea licenta UEFA si se alatura unui grup extrem de select de formatii care au interzis in Europa, din care mai fac parte Petrolul, Craiova sau Dinamo.

Presedintele Comitetului Director al celor de la Astra, Petre Buduru, a anuntat, intr-o interventie pentru Mediafax, ca gruparea giurgiuveana va ataca decizia comisiei de licentiere.

"E o tampenie ce au facut cei de la comisie, nu ne-au acceptat depunerea de documente noi. Astea sunt anti-romanisme, cu domnul Duru in frunte. Am venit cu documente in completare. E vorba de rautate aici, nu de altceva. Nu stiu cine castiga? Noi facem eforturi financiare si nu se iau in calcul documentele conform carora ti-ai indeplinit obligatiile financiare. Au spus ca au fost aduse dupa termen. Sigur, e un regulament. Dar a fost pe data de 14 aprilie, la 8.30. Cine putea deshidea banca la ora 8 sa-i multumeasca pe ei? Sigur ca noi am platit pe la ora 9 si ceva. E inadmisibil ce modalitate au gasit. Au zis ca trebuia sa le aducem pana pe data de 14, dar a fost Pastele pentru toata lumea, pe 13 nici nu s-a lucrat. A fost vorba de rautate, nici nu inteleg cine are de castigat din asa ceva.

Vom merge la apel, ce sa facem. Nu e primul caz in care comisia pierde. Normal ca avem sanse la apel. Sunt depuse in termen toate platile, totul e in regula. Am facut dovada platii la toate, numai ca au fost depuse dupa data de 14, cand au spus ei", a declarat Buduru.

Daca decizia de neacordare a licentei UEFA pentru Astra se va mentine si la Apel, in preliminariile Europa League vor merge locurile 7 si 8 din clasamentul Ligii 1, pozitii pe care se afla acum Viitorul si FC Botosani.