Liga 1: Steaua castiga un meci halucinant cu FC Botosani, cu 8 goluri marcate

Duminica, 08 Noiembrie 2015, ora 22:27
10200 citiri
Liga 1: Steaua castiga un meci halucinant cu FC Botosani, cu 8 goluri marcate
Foto: Fanatik

Steaua Bucuresti a depasit FC Botosani cu 5-3 la Cluj-Napoca, in ultimul meci al zilei de duminica in Liga 1, in etapa cu numarul 17 a stagiunii 2015/2016, la capatul unei partide de senzatie.

Golurile au fost marcate de Stanciu, o dubla, Tade, Breveeld si Rapa, respectiv Roman, Martinus si Cabrera.

Prima parte a fost una cu adevarat nebuna si acest lucru s-a vazut inca de la debut. In minutul 2, Breveeld marca pentru 1-0, in cel mai rapid gol al acestui sezon de Liga 1. Au urmat 24 de minute de pauza, pentru ca din minutul 26 sa inceapa nebunia.

O nebunie pentru ca au venit 4 goluri in 4 minute. Prima data a egalat Roman, dupa o lansare perfecta in adancime a lui Plamada. La nici 60 de secunde dupa, Martinus relua in plasa cu capul pentru 2-1, dupa o centrare a lui Hadnagy.

Nici bine nu s-a repus mingea de la centru, ca Steaua egala, tot dupa o lovitura de cap, care i-a apartinut lui Stanciu, dupa centrarea lui Guilherme de pe flancul stang.

3-2 s-a facut dupa alte 60 de secunde, sau chiar mai putin, sutul atacantului de culoare fiind fara speranta pentru Iliev, dupa o pasa perfecta in adancime a lui Filip.

Acesta a fost scorul pauzei, imediat dupa reluare nebunia continuand. In minutul 54, Cabrera egala tot dupa o lovitura de cap, centrarea de pe stanga apartinandu-i lui Ivanovici.

Totusi, Steaua a reusit sa castige pe final, in ultimele 20 de minute. Mai intai Rapa a punctat in minutul 68, fiind atent dupa ce mingea a lovit bara dupa lovitura de cap buna a lui Tade din plin careu.

5-3 s-a facut in minutul 71, cand Stanciu facea dubla, in momentul in care scapa singur cu Iliev, dupa o deviere de clasa a lui Tade.

O victorie incredibila a Stelei, venita dupa un meci cu 8 goluri, reusite spectaculoase, intoarceri incredibile de scor si momente de uluiala pentru cei peste 1000 de fani prezenti la Cluj.

Steaua urca pe 3 acum, cu 30 de puncte, la 6 puncte de liderul Astra. Botosani ramane pe 12 cu 13 puncte.

Sa mai spunem ca dupa cele 2 cartonase galbene primite de Chipciu si Tahar, cei 2 vor fi suspendati pentru derbiul cu Dinamo de saptamana viitoare.

Desfasurarea intalnirii:

Min.94: Final de meci, Steaua - Botosani 5-3!

Min.91: Galben pentru Bordeianu de la oaspeti.

Min.89: Rosu direct pentru Miron de la Botosani, pentru o intrare urata la Varela!

Min.86: Ultima schimbare la Steaua, iese Tade, intra Ontel.

Min.81: Iese Tahar, intra Alcenat, a doua schimbare la Steaua.

Min.79: Galben si pentru Cordos.

Min.78: Galben Hadnagy.

Min.76: Schimbare la Steaua, iese Guilherme, intra Carp.

Min.74: Intra Batin, iese Cabrera, ultima schimbare la Botosani.

Min.71: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Steaua!!! 8 goluri intr-un meci de povestit nepotilor la Cluj. 5-3 Steaua, Tade deviaza excelent pentru Stanciu care scapa liber cu Iliev si inscrie.

Min.68: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Steauaaa! Nebunia continua, 4-3 Steaua, Tahar a centrat, Tade a reluat cu capul, mingea a lovit bara, Rapa a urmarit si a tras perfect la coltul lung.

Min.66: Galben Chipciu pentru proteste.

Min.57: Stanciu reia puternic din plin careu, din voleu, mult peste.

Min.54: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Botosani!! 3-3, Cabrera reia splendid cu capul, 3-3..ce nebunie la Cluj-Napoca. Incepe in forta repriza secunda!! Ivanovici a centrat decisiv.

Min.52: Ocazie buna Steaua, Tahar reia de la marginea careului usor alaturi.

Min.46: Incepe partea secunda!

Min.46: Schimbare la Botosani, iese Roman, intra Ivanovici.

Min.45: Pauza la Steaua - Botosani 3-2!

Min.40: Steaua are posesia acum de partea ei.

Min.34: Iese Plamada, accidentat, intra Miron, prima schimbare la Botosani.

Min.29: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Steauaaa! 3-2, e o nebunie ce se intampla la Cluj. Tade scapa singur dupa o pasa perfecta a lui Filip. Superb meci, se marcheaza ca la handbal.

Min.28: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Steauaaaa!! 2-2, Stanciu puncteaza cu capul, dupa o centrare perfecta a lui Guilherme de pe stanga.

Min.27: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Botosani!! Incredibil ce rasturnare de situatie. Martinus marcheaza perfect cu capul, la nici 60 de secunde de la egalare. Este 2-1 pentru moldavi..

Min.26: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Botosaniul! 1-1, Dan Roman scapa singur cu Cojocaru dupa o lansare perfecta a lui Plamada. Guilherme nu il poate contra la timp si este 1-1.

Min.25: Galben pentru Stanciu.

Min.23: Tahar centreaza cu exteriorul in careu, dar executia nu ii iese si mingea iese in aut de poarta.

Min.21: Galben pentru Tahar.

Min.20: Tahar a scapat singur cu portarul, insa sutul sau s-a dus mult alaturi...

Min.17: Lovitura libera periculoasa pentru Botosani, in apropierea careului stelist.

Min.11: Inca un gol marcat de Breveeld, de data aceasta se semnalizeaza offside.

Min.8: Excelenta interventia lui Varela din fata lui Martinus, care putea suta decisiv in poarta lui Cojocaru de la marginea careului. S-a si accidentat capitanul Stelei..

Min.7: Steaua domina acest inceput de meci, e mai tot timpul in jumatatea oaspetilor.

Min.2: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Steaua!! 1-0 pentru campioana, un efort excelent facut de Breveeld, care i-a luat fata unui fundas moldav, a scapat singur cu portarul si a marcat fara emotii. Pasa in adancime excelenta oferita de Stanciu.

Min.1: Incepe meciul de la Cluj!

INFO: Foarte putini oameni aflati la meci, maxim 1000.

INFO: Steaua are o perioada foarte grea in ultima vreme, avand o singura victorie in ultimele 4 jocuri, dupa 0-2 la Cluj, 1-1 cu Pandurii, 0-0 la Petrolul si acel succes din Cupa la Baia Mare, 4-1 la penaltiuri.

INFO: In tur, la Botosani, a fost 1-0 pentru Steaua, gol Gabi Iancu din lovitura libera in minutul 2. Intre timp, atacantul a fost imprumutat la Karabukspor, in Turcia.

INFO: Moldavii au 3 meciuri la rand fara victorie, 1-1 cu Poli Timisoara si doua infrangeri cu Viitorul, 0-1 si 1-3, unul din meciuri fiind in Cupa.

INFO: Echipele de start:

Steaua: Cojocaru - Ripa, Varela, Tosca, Guilherme - L. Filip, Breeveld - Tahar, Chipciu, N. Stanciu - Tade.

Rezerve: Nita - Carp, Tudorie, V. Mihalcea, Alcenat, Ontel, Tirnovan.

FC Botosani: P. Iliev - Dimitrov, Fl. Plamada, Cordos, Popovici - Martinus, Bordeianu, Vasvari, Cabrer - Hadnagy, D. Roman.

INFO: Partida se televizeaza pe TVR 1, Digi, DolceSport si LookTV.

INFO: Arbitru: Catalin Popa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Steaua Botosani live, #live ziare com steaua botosani, #steaua botosani etapa 17 live , #stiri Liga I