Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminica

Duminica, 09 Februarie 2020, ora 22:04
11238 citiri
Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminica
Foto: lpf.ro

Site-ul Ziare.com v-a tinut la curent cu desfasurarea rezultatelor intalnirilor de duminica din Liga 1, in etapa cu numarul 24 a sezonului competitional 2019/2020.

In aceasta runda au avut loc doua rezultate surprinzatoare in primele doua partide. Chindia a trecut in deplasare de Astra cu 2-1, in timp ce lidera CFR Cluj a remizat in deplasarea de la Gaz Metan Medias, putand pierde puncte pretioase in lupta directa la titlu cu FCSB, care se poate apropia curand la 3 puncte.

Duminica, au fost trei meciuri, iar in primul Sepsi a dispus de Iasiul lui Rednic, cu un gol marcat pe final de meci, in minutul 85. Mai departe, Voluntari a intors pe final de meci soarta partidei cu Dinamo, castigand cu 2-1 si trimitand mai mult ca sigur trupa in alb si rosu in play-out din nou, pentru a treia oara in istorie.

In fine, Craiova lui Papura a castigat derbiul tactic cu Viitorul lui Hagi, tot dupa o intoarcere de scor, scor 2-1, golul decisiv apartinandu-i lui Valentin Mihaila.

Iata mai jos rezultatele complete ale zilei si cronicile aferente:

Sepsi OSK - Poli Iasi 1-0 (Safranko 85')

Min.85: Safranko da lovitura pe final de meci pentru Sepsi. A fost un contraatac rapid purtat 3 contra 3, Fulop a sprintat pe partea stanga, a intrat in careu, sut la coltul lung, Tarnovan greseste si respinge in fata, de unde Safranko impinge oportun balonul in plasa.

Liga 1: Mircea Rednic pierde al doilea meci la rand pe banca lui Poli Iasi, din nou pe final de joc

FC Voluntari - Dinamo 2-1 (Tira 76', Tudorie 81' / Sorescu 37')

Min.37: Sorescu deschide scorul la Voluntari dupa o balbaiala a gazdelor in propriul careu. Din pasa lui Perovici, mingea a ajuns la fostul jucator al Timisoarei, care a marcat lejer din cativa metri.

Min.73: Fundasul slovac Skovajsa primeste al doilea galben in doar cateva minute si este eliminat de pe teren. Voluntari va avea superioritate numerica pe acest final de meci.

Min.76: Iar aceasta superioritate pe teren se vede imediat. Catalin Tira egaleaza dupa un sut perfect din plin careu la coltul lung, imediat dupa ce a ridiculizat un fundas central al lui Dinamo, cu un dribling fin.

Min.81: Fostul stelist Tudorie da lovitura si intoarce scorul la Voluntari! Pasa a venit de la marcatorul primului gol, Tira. Acesta a facut o cursa superba de 30-40 de metri, inca din propria sa jumatate, i-a pasat lateral dreapta lui Tudorie, care a gasit plasa cu o reluare perfecta.

Liga 1: Dinamo isi ia adio de la play-off dupa o infrangere la Voluntari

Viitorul - Universitatea Craiova 1-2 (Iancu 18' / Nitu 25', Mihaila 82')

Min.18: Gabi Iancu suteaza perfect din coltul careului la coltul lung, iar Viitorul lui Hagi incepe in tromba acest meci derbi din Liga 1.

Min.25: Tanarul Luis Nitu reia in poarta, dupa un corner respins gresit de apararea constantenilor. Avem un meci frumos in aceasta seara.

Min.82: Mihaila reia cu capul perfect in dreapta lui Cabuz, dupa o centrare venita la fix de pe flancul drept, venita din partea lui Cristi Barbut.

Liga 1: Craiova invinge in marele derbi Viitorul lui Hagi, care inca tremura pentru locul sau de play-off

In aceasta runda au mai avut loc urmatoarele rezultate:

Astra - Chindia Targoviste 1-2

Gaz Metan Medias - CFR Cluj 0-0

Etapa curenta se va incheia luni cu urmatoarele partide:

17:30: FC Botosani - Hermannstadt

20:00: FCSB - Academica Clinceni

Partida dintre FCSB si Clinceni va fi transmisa LIVE text pe Ziare.com, faza cu faza.

Toate partidele sunt televizate pe DigiSport, TelekomSport si LookTV.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Liga 1 rezultate de duminica, #live rezultate de duminica etapa 24, #cronici rezultate etapa 24 meciuri Liga , #stiri Liga I