Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminica

Duminica, 15 Decembrie 2019, ora 22:28
7240 citiri
Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminica
Foto: lpf.ro

Ziare.com v-a tinut la curent cu desfasurarea partidelor de duminica din Liga 1, in etapa cu numarul 21 a sezonului competitional 2019/2020, penultima din acest an calendaristic.

FCSB s-a impus fara probleme in derbiul etapei, scor 2-0 in deplasarea de la Viitorul lui Gica Hagi, in timp ce in prima partida Chindia si Sibiul au remizat, 1-1, dupa un meci cu doua goluri venite din penaltiuri.

Iata mai jos rezultatele complete ale zilei si cronicile aferente:

Chindia Targoviste - AFC Hermannstadt 1-1 (L.Mihai 76'-penalti / Petrescu 24'-penalti)

Min.24: Penalti primit de oaspeti, dupa un duel in careu intre Benga si Yazalde. Petrescu bate lejer in stanga portarului si avem o deschidere de scor a oaspetilor.

Min.76: Egalarea la Ploiesti vine tot din penalti. Liviu Mihai a executat clar, dupa ce Ionut Stoica l-a daramat in careu pe Negut.

Liga 1: Egal cu doua penaltiuri intre Chindia si Hermannstadt

Viitorul - FCSB 0-2 (Soiledis 21', Coman 45')

Min.21: Reluare cu capul Soiledis din plin careu, nemarcat, dupa un corner. Fara sperante pentru Cabuz. Centrarea i-a apartinut de pe flancul stang lui Coman.

Min.45: Coman are o executie superba la coltul lung, din coltul careului, fara sperante pentru Cabuz. Balonul a atins si bara din stanga, inainte sa scuture plasa.

Liga 1: FCSB se impune categoric in deplasarea de la Viitorul

Pana acum au mai avut loc partidele:

Dinamo - Sepsi Sf. Gheorghe 1-2

Academica Clinceni - FC Botosani 1-1

Poli Iasi - Gaz Metan Medias 1-2

Universitatea Craiova - FC Voluntari 2-1

Luni are loc derbiul CFR Cluj - Astra Giurgiu, intre primele doua clasate din Liga 1, de asemenea LIVE pe Ziare.com, de la ora 20.

Partidele sunt televizate pe DigiSport, TelekomSport si LookTV.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Liga 1 meciuri de duminica live, #Live rezultate de duminica Liga 1, #Liga 1 meciuri cronici rezultate duminica , #stiri Liga I