Liga 1: FCSB pierde puncte importante in lupta pentru titlu inca din debutul play-off-ului

Sambata, 29 Februarie 2020, ora 22:24
12024 citiri
Liga 1: FCSB pierde puncte importante in lupta pentru titlu inca din debutul play-off-ului
Foto: lpf.ro

FC Botosani si FCSB au remizat in prima partida din acest play-off al sezonului competitional 2019/2020, scor 2-2 intr-un joc placut, cu multe ocazii la ambele porti.

Dugandzici a marcat ambele goluri ale moldovenilor, in timp ce pentru FCSB au semnat pe tabela Man si Olaru, ambii in prima repriza.

Partida de la Botosani fara indoiala ca a placut ochiului, a fost una spectaculoasa si disputata in fata unui stadion Municipal arhiplin din localitate, plus si cu multi fani ai oaspetilor veniti pana in Moldova.

Gazdele au inceput perfect partida cu gol al lui Dugandzici, gol cu capul dupa o lovitura libera batuta de Rodriguez. Jocul avea nerv, viteza, iar imediat la poarta cealalta s-a marcat, a venit egalarea prin Dennis Man, un gol superb de la marginea careului, direct la vinclu cu ristul.

Jocul a avut insa si multi nervi, fiind soldat cu multe cartonase galbene dictate de Hategan, 5 doar in prima repriza, trei pentru gazde, Papa, Seroni si Chindris, plus alte doua pentru stelisti, Pantiru si Tanase.

Primul mitan s-a terminat mai intai cu o ratare monumentala a lui Adi Petre, care a primit o pasa simpla de la Florinel Coman din careu, avea poarta goala dar cu stangul a reluat alaturi, aceasta fiind poate ratarea sezonului.

Golul a venit in minutul 45 prin Darius Olaru, care a facut un nou meci bun in tricoul lui FCSB. Echipa oaspete a dejucat inteligent jocul la offside al moldovenilor si a marcat singur cu Hankici, sut pe langa austriac.

Partea secunde a fost una foarte slaba pentru stelisti, care au avut practic o singura ocazie, sutul din lovitura libera bifat de Florinel Coman, scos cu greu de la coltul scurt de Hankici.

Intre timp, acelasi Dugandzici a egalat pentru Botosani, sut simplu din cativa metri dupa ce Balgradean a respins gresit in fata un sut inselator al lui Keita.

Partida s-a terminat egal, 2-2, meritat am spune pentru ambele grupari si e de semnalat ca e primul punct facut acasa de Botosani in fata lui FCSB de la intrarea gazdelor in prima liga. Un egal care incurca iar FCSB in lupta la titlu, stelistii putand fi luni la 6 puncte in spatele liderei CFR, daca aceasta va trece de Astra.

Botosani e pe locul 2 in Liga 1, cu 24 de puncte.

Desfasurarea intalnirii:

Final de meci, 2-2, pas gresit din nou al echipei in rosu si albastru.

Min.90: Intra Adi Popa in locul lui Pantiru. Avem 3 minute de prelungiri!

Min.88: Galben vazut si de Vali Cretu.

Min.84: Sut frumos Morutan de la distanta, Hankici face un plonjon bun pentru fotografi si scoate balonul in lateral.

Min.82: Olaru putea avea o sansa buna sa faca dubla, avea si variante de pasa, dar sutul sau deviat s-a dus in bratele lui Hankici.

Min.76: Ce ocazie are acelasi Keita, dupa o noua cursa rapida pe stanga, sut in forta, dar acum Balgradean scoate cu bine.

Min.73: A doua modificare la FCSB, intra Morutan in locul lui Coman.

Min.70: Meciul s-a mai linistit un pic, Botosani o lasa pe FCSB sa atace, insa fara succes.

Min.67: Tanase a avut o sansa buna cu o lansare a lui Coman care l-a gasit singur in plin careu cu Hankici, pana la urma austriacul a prins mingea.

Min.58: Buna ocazie ratata de Coman, sut din lovitura libera directa scos de la coltul scurt de Hankici. Apoi Olaru vede galben pentru un fault la mijlocul terenului.

Min.54: A doua schimbare la gazde, iese Dugandzici, accidentat la inghinali, intra Holzmann.

Min.52: GOOOOOOOOOOOOOOOOOL Botosani!! Keita suteaza de la coltul careului, Balgradean greseste si scoate balonul in fata, Dugandzici e atent si profita, sutul e simplu din cativa metri in plasa.

Min.50: Inceput bun pentru Botosani, care pune presiune mare la poarta oaspete, momentan insa fara ocazii de gol.

Incepe partea secunda!

INFO: Schimbare la Botosani, intra Florescu in locul lui Carlone. La FCSB intra Oaida in locul lui Petre.

Pauza la Botosani, 2-1 pentru FCSB!

Min.45: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL FCSB! Dennis Man da o pasa luminoasa, Botosaniul joaca gresit la offside, Olaru scapa singur si suteaza elegant pe langa Hankici, este 2-1 pentru oaspeti!

Min.43: RATARE MONUMENTALA a lui Adi Petre. Acesta primeste o pasa excelenta de la Coman, are toata poarta goala in fata dar suteaza alaturi cu stangul..

Min.37: Si mai vedem un galben azi, Chindris il obtine, ambii fundasi centrali de la Botosani sunt avertizati.

Min.33: Askovski are o reluare buna de la marginea careului, Balgradean balbaie balonul, dar pana la urma il prinde in doi timpi.

Min.31: Keita are o mare viteza si trece de Cretu foarte lejer pe flancul stanga, scapa singur cu Balgradean dar suteaza alaturi.

Min.29: Seroni ia galben dupa o lovitura in zona fetei aplicata lui Adi Petre.

Min.24: Fault dur Papa si primeste galben acesta pentru o intrare la Olaru. Imediat primeste si Tanase un galben. E un meci cu nervi, e clar acest lucru.

Min.22: Botosaniul marcheaza prin Keita, dupa o lovitura libera in care ei s-au grabit sa repuna mingea in joc. Interesant este ca Hategan nu aratase fluierul..e o faza discutabila!

Min.20: Centrare buna din lovitura libera Olaru, dar lovitura de cap a lui Miron e slaba si prinde usor Hankici.

Min.18: Un inceput foarte frumos de meci, partida place ochiului, fanii sunt incantati. Si FCSB are o galerie importanta ca echipa oaspete.

Min.11: GOOOOOOOOOOOOOOOOOL Dennis Man!! 1-1, egaleaza oaspetii, ce reluare frumoasa pentru fostul aradean!! Sut splendid de la coltul careului spre vinclu, rist plin, in mare forta.

Min.9: Adi Petre cade in careu si cere un penalti, Hategan ii putea da si un galben pentru simulare lejer.

Min.6: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Botosani!! Marco Dugandzici marcheaza cu capul, dupa o lovitura libera, perfecta reluare, fara sanse pentru Balgradean!!

Min.4: Stelistii incep acest meci cu multi nervi, facand multe faulturi. Pantiru vede un galben pentru un fault dur la Harut.

Incepe partida!

20.30: Un pompier, pe numele sau Iulian Rotariu, a dat drumul la aceasta partida. El strange bani pentru o asociatie care se ocupa de ingrijirea copiilor bolnavi.

20.28: E o atmosfera frumoasa la Botosani, arena e aproape plina, ne asteptam la un meci.

Echipele de start:

Botosani: Hankic - Harut, Chindris, Seroni, Tiganasu - E. Papa, J. Rodriguez - Ashkovski, Carlone, Keyta - Dugandzic.

Rezerve: Pap, Patache, Holzmann, Cascini, Ed. Florescu, Ebenhofer, Cimpanu.

Antrenor: Marius Croitoru.

FCSB: Balgradean - Cretu, Miron, Nedelcu, Pantaru - Olaru, Ov. Popescu, Tanase - Man, Ad. Petre, Fl. Coman.

Rezerve: A. Vlad, L. Filip, Morutan, Momcilovic, I. Vina, Oaida, A. Popa.

Antrenor: Bogdan Vintila.

FCSB joaca in prima etapa din play-off si cauta cu disperare a doua victorie din acest an calendaristic, prima venind mai demult, in restanta cu FC Voluntari, scor 2-1. Stelistii au per total cinci puncte adunate in primele 5 meciuri din noul an si partida cu Botosani pare vitala pentru mentinerea sanselor la titlu.

Cele doua formatii sunt vecine de clasament, Botosani avand un punct peste FCSB, fiind pe 3 cu 23 de puncte. FCSB e la 4 puncte de lidera CFR Cluj, care luni va da piept acasa cu Astra.

Va fi cea de-a treia infruntare dintre FC Botosani si FCSB, in acest sezon, dupa ce in sezonul regulat cele doua echipe si-au impartit victoriile. A fost 2-0 pentru FC Botosani, la Pitesti, in turul sezonului regulat, pentru ca FCSB sa se impuna in Moldova, in retur, cu acelasi scor.

Echipe probabile:

Botosani: 13. Hankici - 2. Harut, 6. Chindris, 32. Seroni, 30. Tiganasu - 67. Papa, 8. J. Rodriguez - 15. Askovski, 18. Ebenhofer, 7. Keyta - 17. Dugandzici.

Rezerve: 1. Ed. Pap, 14. Carlone, 19. Patache, 27. Ed. Florescu, 66. Chalkiadakis, 87. Mendoza, 90. Holzmann.

Antrenor: Marius Croitoru.

FCSB: 34. Balgradean - 2. V. Cretu, 4. A. Miron, 15. Momcilovici, 3. Pantaru - 23. Ov. Popescu, 6. Nedelcu, 10. Fl. Tanase - 98. Man, 19. Ad. Petre, 7. Fl. Coman.

Rezerve: 99. A. Vlad, 8. L. Filip, 9. Gnohere, 11. Morutan, 20. Vana, 27. Olaru, 88. Ad. Popa.

Antrenor: Bogdan Vintila.

Arbitru: Ovidiu Hategan.

Partida va fi televizata pe DigiSport, TelekomSport si LookTV.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#FC Botosani FCSB live text Liga, #Liga 1 cronica Botosani FCSB, #live prima etapa playoff Botosani versus , #stiri Liga I