Avancronica primului derbi al returului: Steaua Bucuresti - Rapid Bucuresti

Duminica, 22 Februarie 2015, ora 13:13
3999 citiri
Avancronica primului derbi al returului: Steaua Bucuresti - Rapid Bucuresti
Foto: ziuanews.ro

Steaua si Rapid se vor duela in primul derbi al anului 2015 din fotbalul romanesc, duminica seara de la ora 20.30, in direct pe Ziare.com.

Steaua este lider detasat in Liga 1, cu 43 de puncte, 7 mai multe ca Petrolul, a doua clasata, in timp ce Rapid este penultima in clasament, cu 11 puncte acumulate pana acum.

In aceasta iarna, la Rapid au fost mari schimbari de trupe, Cristi Pustai fiind adus nou antrenor, conducerea giulestenilor aducand si 15 jucatori in locul celor care au plecat dupa prima parte a campionatului.

Printre noii adusi la Rapid se remarca fostele legende Cristi Sapunaru si Daniel Niculae, care impreuna cu Daniel Pancu si restul jucatorilor adusi vor incerca sa salveze Rapidului de la o noua retrogradare.

Steaua a adus si ea cativa jucatori utili in locul lui Keseru, Sanmartean si Szukala, plecati in tarile arabe, este vorba de Guilherme, Tucudean sau Enceanu. In plus, chiar sambata a fost anuntat faptul ca portarul Arlauskis a fost exclus din lot, pentru ca nu a semnat prelungirea contractului care expira la vara. Portarul titular de duminica se anunta Cojocaru.

Pe langa problemele de lot, Steaua se mai confrunta si cu problema suporterilor si a pierderii siglei, fanii anuntand ca vor boicota orice meci de acum inainte, pana cand problemele dintre CSA Steaua si clubul lui Becali, in ceea ce priveste conflictul pe marca, emblema si culori, nu se va rezolva.

Statistic vorbind, cele doua echipe s-au intalnit de 111 ori pana acum, Steaua reusind sa castige 43 de meciuri, in timp ce Rapid s-a impus de 27 de ori. Alte 41 de partide s-au terminat la egalitate.

Dintre aceste meciuri, scorul de 1-1 a fost cel mai des scor inregistrat, de 21 de ori Steaua - Rapid terminandu-se cu acest rezultat.

Echipe probabile:

Steaua: Cojocaru - Papp, Luchin, Varela, Tosca, Bourceanu, Breeveld, Ad. Popa, Chipciu, Tanase, Rusescu.

Rezerve: Rapa, Latovlevici, L. Filip, Stanciu, Enceanu, Tucudean.

Rapid: Buchta - Sapunaru, Borda, Cmovs, J.Oriol, Gecov, Rui Miguel, Meulens, Pancu, E.Oriol, D.Niculae.

Rezerve: Bornescu, Sapina, Josl, N. Vasile, Cerlinca, Joao Coimbra, M. Martin.

Steaua - Rapid va fi pe stadionul Ghencea, duminica seara de la ora 20.30, in direct pe Ziare.com si televizat pe DigiSport si LookTV.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#avancronica steaua rapid derbi, #steaua rapid derbi retur, #prim derbi retur steaua versus rapid , #stiri Liga I