Lifting facial non-invaziv, alternativa intervenției chirurgicale

Advertorial
Sambata, 09 Aprilie 2022, ora 09:00 3684 citiri
FOTO: skin-med.ro

Odată cu venirea primăverii, parcă și noi, femeile, vrem să înflorim. Și e normal, când totul pare să revină la viață, să ne dorim să arătam și să ne simțim tinere indiferent de vârsta din buletin. Lifting-ul facial „fără bisturiu” este varianta pe care Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București, vi-l recomandă ca fiind cel mai eficient, rapid și sigur tratament al momentului. Despre cum obținem lifting-ul facial noninvaziv, dar și despre oferta specială de Paști marca Skinmed Clinic, ne vorbește Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelență Dermatologie București.

"Ca urmare a procesului natural de îmbătrânire, fața își pierde volumul în general. Elasticitatea pielii se diminuează, obrajii se înclină, zonele feței, cum ar fi marginile ochilor și cearcănele, par chiar mai întunecate, colțurile gurii coboară. Obrajii par scufundați din cauza pierderii de volum. Fața noastră își pierde conturul tineresc și pare adesea mai obosită și mai în vârstă decât ne simțim.

În timpul lifting-ului facial cu acid hialuronic (așa-numitul lifting lichid), cel pe care Skinmed Clinic, Centrul de Excelență Dermatologie București ți-l propune ca alternativă sigură pentru liftingul chirurgical, obrajii supți sunt umpluți cu acid hialuronic și ridicați. În plus, tâmplele scufundate, marginile căzute ale maxilarului sau bărbia căzută (bărbia vrăjitoarei) pot fi reumplute și remodelate. Întreaga față este remodelată din nou printr-un tratament extins țintit, cu acid hialuronic, iar contururile faciale, specifice tinereții, sunt restabilite", explică medicul dermatolog.

Cum obții întinerirea permanentă a feței fără pierderea expresivității?

Printr-un facelift fără intervenție chirurgicală. „Spre deosebire de liftingul chirurgical, cu liftingul lichid cu acid hialuronic, vă păstrați toate expresiile faciale. Cu Liquid Lift, ridurile se reduc și se înmoaie în mod natural. Faceliftul cu risc extrem de scăzut cu acid hialuronic vă oferă o întinerire holistică a feței”, precizează Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelență Dermatologie București.

Sunt necesare mai multe tratamente pentru a obține un rezultat optim al liftingului facial. Chiar și un lifting facial fără intervenție chirurgicală ar trebui configurat cu atenție. După primul tratament de lifting facial cu acid hialuronic, trebuie efectuate 2-3 tratamente suplimentare cu acid hialuronic la intervale de 2-6 săptămâni. Ulterior, o reîmprospătare cu acid hialuronic poate avea loc la interval de unul până la doi ani, după cum este necesar.

„Faptul că acidul hialuronic se descompune în mod natural înseamnă că ceva trebuie corectat sau tratat din nou cu acid hialuronic la intervale mai lungi, dar fața nu va mai cădea așa cum a făcut-o înainte de tratamentul cu acid hialuronic. Astfel, ridicarea feței cu acid hialuronic ajută la permanentizarea rezultatelor.”, adaugă Dr. Amalia Anghel.

Întinerirea feței prin construirea volumului și regenerarea pielii

Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie în cadrul clinicii Skinmed, Centrul de Excelență Dermatologie București: „Pe lângă creșterea volumului obrajilor cu acid hialuronic și ridicarea obrajilor căzuți / scufundați, precum și reajustarea bărbiei cu acid hialuronic, acord o importanță deosebită întineririi pielii îmbătrânite și regenerării acesteia pe cât posibil. Deoarece obrajii ridicați au nevoie și de o piele fermă, tonifiată, pentru a arăta holistic mai tânără. Pielea îmbătrânită este slăbită, uscată, are multe riduri mici, deoarece nu mai poate reține umezeala. Prin injectarea acidului hialuronic, pielea poate reține din nou umezeala, iar interacțiunea cu colagenul și elastina conferă pielii mai multă elasticitate.

Introducerea specială a acidului hialuronic cu canula tocită pe o suprafață mai mare în stratul de piele corect poate reactiva reînnoirea celulară, așa-numita sinteză de colagen a pielii.

În primele câteva săptămâni după tratament, rezultatul reîmprospătării și strângerii pielii se îmbunătățește și mai mult, deoarece acidul hialuronic introdus „leagă” din ce în ce mai multă apă. Astfel, pielea dvs. se poate regenera cu tratamente cu acid hialuronic și poate arăta tânără și proaspătă pentru o lungă perioadă de timp.”

Facelift fără intervenție chirurgicală, fără repaos și durere

Tratamentul ridurilor și liftingul facial cu acid hialuronic prezintă un risc extrem de scăzut în ceea ce privește posibilele efecte secundare.

Dr. Amalia Anghel: „Introdus cu un ac special (acul PIX'L), cu o canulă mai exact, acidul hialuronic se instalează în stratul corespunzător, fără durere.

Această canulă minim invazivă separă fibrele țesutului în timpul unui lifting facial, în loc să le străpungă ca acul convențional ascuțit. Acul Pix'L are un vârf rotunjit și astfel alunecă ușor de-a lungul conexiunilor din fibră naturală. Vasele de sânge și alte structuri sensibile sunt astfel deplasate și nu perforate. Acest lucru minimizează durerea unui tratament de lifting facial fără intervenție chirurgicală, iar riscul de efecte secundare din injecții, cum ar fi umflături și vânătăi, este extrem de redus.

Flexibilitatea canulelor permite, de asemenea, o ghidare foarte precisă, astfel încât pot fi obținute rezultate optime. Cu această procedură revoluționară, majoritatea pacienților se simte „în standarde” din nou la scurt timp după tratament.”

După tratamentul cu injecții cu acid hialuronic

Unele reacții generale legate de injecție (efecte secundare), cum ar fi roșeață ușoară, umflături, sensibilitate și / sau mâncărime pot apărea în zona de tratament după tratamentul umplerii ridurilor cu acid hialuronic https://www.skin-med.ro/acid-hialuronic-pentru-buze-si-riduri/. Aceste efecte secundare sunt, în general, descrise ca ușoare până la moderate și, de obicei, dispar de la sine la una sau două zile după injectarea ridurilor.

Desigur, există întotdeauna riscul unei vânătăi (hematom) atunci când se injectează acid hialuronic, deoarece procedura minim invazivă cu un ac poate răni întotdeauna un vas mic. Cu toate acestea, atunci când se tratează cu canula specială, riscul de hematom este extrem de scăzut.

La ce ar trebui să aveți grijă după procedură?

Dr. Amalia Anghel: „Aproximativ 6 ore după injectarea ridurilor, nu trebuie să atingeți în mod inutil zonele tratate ale feței. Ulterior, este posibil un machiaj ușor, dar și o spălare ușoară cu săpun, fără probleme. Până când înroșirea inițială a pielii și umflarea cauzată de tratamentul ridurilor cu acid hialuronic s-au calmat, ar trebui să evitați căldura extremă, cum ar fi solarul, plajele și sauna sau frigul extrem.

Împingerea independentă sau verificarea acidului hialuronic injectat trebuie evitată. Chiar și la scurt timp după tratamentul ridurilor, o presiune inutilă asupra zonelor injectate poate duce la un hematom sau chiar la o inflamație cauzată de pacientul însuși”.

Cu All Face LIFT NECHIRURGICAL,

tinerețea persistă până la adânci bătrâneți!

Putem uita de riduri și de semnele bătrâneții cu cele mai sigure și eficiente tehnici și substanțe de injectare! Putem intineri primăvara aceasta, profitând de reducerile extraordinare pentru injectările cu acid hialuronic și botox, care se regăsesc în Oferta valabilă până de Paște!

2000 lei discount pentru toate cele 3 etaje faciale! Acum putem întoarce timpul cu 10 – 15 ani! Mai multe detalii pe: https://www.skin-med.ro/oferte-speciale/

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News