Vine vara! Iata de ce trebuie sa dotezi fiecare camera cu aparate de aer conditionat!

Advertorial
Luni, 26 Aprilie 2021, ora 16:46
4725 citiri
Vine vara! Iata de ce trebuie sa dotezi fiecare camera cu aparate de aer conditionat!
aer conditionat FOTO: pixabay.com

Acum ca a venit vara, probabil ai realizat deja faptul ca ai nevoie de aparate de aer conditionat in casa. Acestea reprezinta o investitie foarte buna pentru confort si te ajuta sa treci peste sezonul cald intr-un mod mai simplu. Iata ce avantaje iti ofera achizitia unui astfel de produs!

Aerul pe care-l respiri devine mai curat

Sistemele de climatizare elimina majoritatea particulelor de praf dintr-o incapere, transformand aerul poluat intr-unul curat si sanatos. Pe langa faptul ca ventilatia are rolul de a indeparta bacteriile, aceasta distruge si alergenii.

Este important insa sa te asiguri ca aparatul nu este murdar, deoarece nu-ti doresti sa imprastii agentii contaminanti. O ingrijire adecvata garanteaza faptul ca filtrul de purificare functioneaza in continuare la capacitate optima.

Nu trebuie sa deschizi mereu ferestrele

In cazul in care obisnuiesti sa deschizi toate geamurile pentru a se face curent, poti renunta la acest obicei atunci cand achizitionezi aparate de aer conditionat. In plus, nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu zgomotul. Majoritatea aparatelor dispun de o imbunatatire speciala, care le face sa fie silentioase.

Unele modele ofera inclusiv functia de "good sleep", care este conceputa pentru a te ajuta sa dormi mai bine in timpul noptii. Controlul precis al temperaturii si reglarea automata a umiditatii iti permit sa ai parte de un somn odihnitor. Pe langa asta, vei evita senzatia de rau cauzata de caldura prea mare de afara.

Consumul de energie este redus

Iti faci griji in legatura cu factura de energie electrica? Desi exista aparate de aer conditionat care ajung la un cost de intretinere ridicat, multe modele sunt proiectate in asa fel incat sa consume putin. Din acelasi motiv, s-au eliminat clasele de la E la G. In prezent, cele mai eficiente aparate sunt cele din categoria A sau A+.

Acestea sunt mai scumpe initial, dar consuma cu pana la 50% mai putin fata de cele din categoria C sau D. Rezultatul final este influentat si de unele dotari. Spre exemplu, functia de ventilare cu mai multe viteze raspunde mai rapid solicitarilor privind fluxul de aer. Reglajul poate fi ajustat si prin intermediul unei telecomenzi, care este adesea inclusa in pachet.

Aspectul locuintei ramane unul placut

Tehnologia a evoluat foarte mult, astfel incat multe aparate de aer conditionat nu mai ocupa acelasi spatiu precum in trecut. In schimb, acestea au un design compact si practic. Asadar, o camera moderna si eleganta este ideala pentru amplasarea unuia. Atunci cand aparatul de aer conditionat dispune si de un strat anticoroziv, va fi la fel de alb ca in prima zi pentru mai mult timp.

Pe eticheta sunt afisate informatii cu privire la alte caracteristici generale. Este necesar sa consulti manualul de instructiuni si sa poti efectua montarea pe perete in siguranta, pentru a fi sigur ca nu apar probleme.

Cat de util este un aparat de aer conditionat pe timpul verii?

Desi sezonul cald poate fi neplacut in unele zile, sistemele de climatizare iti permit sa treci peste acesta intr-un mod mai placut. Achizitioneaza aparate de aer conditionat de la Vollmax si beneficiezi de o gama larga de modele performante la preturi accesibile! Produsele disponibile vin direct de la producatori de renume si au o garantie care dureaza intre 2 si 7 ani.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#aer conditionat, #aparat aer conditionat, #instalare aer conditionat , #decoratiuni interioare