Vestimentatia, eticheta in societate - la ce solutii vestimentare recurg femeile moderne

Advertorial
Joi, 27 Februarie 2020, ora 09:33
14801 citiri
Vestimentatia, eticheta in societate - la ce solutii vestimentare recurg femeile moderne

Nu este de mirare ca societatea actuala pune un tot mai mare pret pe imagine. Atat femeile, cat si barbatii isi creeaza o eticheta in societate in functie de aspectul fizic, de ceea ce poarta. Asadar conceptul de trenduri, hainele la moda au inceput sa fie un interes absolut. Nu ne place sa trecem neobservati, nu ne place sa ne confundam in multime. (P)

Nu doar hainele atent croite, interesante, cu un design atractiv sunt un interes. Pentru ca silueta perfecta este un tel, aceasta poate fi instant obtinuta cu ajutorul lenjeriilor modelatoare. Pentru ambele interese de acest gen, un magazin online precum www.clessidra.ro este un raspuns potrivit.

Modelarea corporala cu efect instant

Nu este o noutate; lenjeria modelatoare a existat si in anii trecuti, doar ca acum variantele sunt mai imbunatatite. Exista o diferenta intre a dori aplatizarea unor zone corporale si un retus asupra coapaselor in acelasi timp. Clessidra spre exemplu importa din Columbia corsete, body-uri, shapere pentru intreg corpul - pot aplatiza abdomenul, coapsele, cu efect de push up pentru zona de bust si partea dorsala.

Astfel de lenjerie este chiar indicata in unele cazuri, portpartum sau dupa o interventie chirurgicala, estetica mai ales. Sunt acele tipuri de lenjerii ce au grad de compresie, de la nivel moderat la mediu sau chiar mai mare.

Cu toate acestea, sunt confortabil de purtat, permit pielii sa reziste si au anumite caracteristici ce le fac net superioare clasicelor variante de astfel de lenjerie - elastice, durabile, ce nu retin umezeala, subtiri si fara cusaturi, asa zisele corsete invizibile pe sub haine, realizate cu laser cut.

Corsetele pot fi purtate oricand, pot face parte din rutina zilnica mai ales in cazul celor care au un plan de a slabi. Efectul este unul termic de asemenea, iar in timpul antrenamentelor actiunea acestora asupra zonei abdominale este amplificata. Ajuta deci la pierderea centimetrilor din zona taliei.

Tinute chic pentru aparitii pe masura

Preocuparea numarul unu este de a afisa un look placut. Oamenii cu tinute atent studiate si compuse au un castig in plus, fiind negresit remarcati. Asadar femeile mentin acest interes la cote mari, iar de la sezon la sezon isi doresc ca garderoba sa fie completata cu alte si alte piese.

Moda accesibila pentru femeile moderne o regasim de asemenea la Clessidra. Eshop-ul in cauza preintampina exigentele feminine si pune articolele vestimentare disponibile pe categorii in functie de trendurile de actualitate.

Femeile regasesc aici optiuni vestimentare de zi cu zi, de strada, dar si pentru iesiri in club sau aparitii ceva mai elegante. Stocul include toata tipologia de haine necesare de la sezon la sezon, de la rochii la camasi, topuri, jachete, poate chiar si costume de baie.

Diversitatea de articole vestimentare ce tin pasul cu moda actuala, stocul generos de produse si de lenjerie modelatoare de asemenea este usor de descoperit si de comandat online - la clessidra.ro.

Pentru produsele destinate modelarii corporale sunt recomandari privind alegerea sau cazurile speciale cand exista contraindicatii de a le purta.

Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 afirmă despre Marcel Ciolacu că de fiecare dată când deschide gura, asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noştri şi...
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Lideri ai Dreptei Unite s-au întâlnit cu românii din Marea Britanie şi Italia pentru a le prezenta priorităţile pentru diaspora, informează, duminică seară, un comunicat transmis de...
#trenduri vestimentatie dama, #accesorii modelare corporala dama , #moda