Usile de sticla pentru bucatarie: cele mai bune pentru casa ta!

Advertorial
Luni, 05 Aprilie 2021, ora 14:24
5729 citiri
Usile de sticla pentru bucatarie: cele mai bune pentru casa ta!
Usi de sticla pentru bucatarie FOTO: pexels.com

Usile de sticla de la Rom Decor sunt perfecte pentru a face designul de bucatarie mai frumos si mai functional. Ele ofera un aspect modern in locuinta ta, sunt usor de curatat si foarte sigure. Plus ca le poti cumpara acum la promotie de la firma amintita, cu o reducere de pana la 40%!

Mai multa claritate pentru bucataria ta

Cei care gatesc stiu ca o iluminare buna face diferenta atunci cand prepara mancarea. De aceea, se si cauta tot mai des in ultima vreme idei de amenajare a unei bucatarii revolutionare, care sa imbine esteticul cu functionalitatea.

Unul dintre cele mai mari avantaje oferite de usile de sticla din bucatarie (glisante, cu toc sau fara toc) este gradul lor de claritate - sansa de a permite intrarea luminii naturale - ceea ce ajuta inclusiv la economisirea energiei.

Integrarea intre doua spatii realizata cu o usa din sticla: unitate, nu separare!

Alege usi glisante din sticla pentru bucatarie deoarece sunt elemente practice creeaza un echilibru arhitectural intre spatii. Sunt optiuni excelente inclusiv pentru garsoniere sau apartamentele confort 2, deoarece dau impresia ca bucataria este mai mare si mai aerisita.

Usile din sticla sunt cea mai buna optiune pentru bucataria oricarei case

Includerea usilor de sticla inclusiv pentru bucataria ta reprezinta cea mai buna alternativa pentru proiectul tau de (re) amenajare a locuintei. Sticla este un material nobil, usor de curatat, care ofera securitate tuturor utilizatorilor din casa. Acest lucru se datoreaza faptului ca usile sunt realizate din sticla securizata, extrem de rezistenta.

Usile de sticla de la Rom Decor, optiuni diverse, de la modern la clasic

Deoarece sunt foarte versatile, usile din sticla se pot combina cu diferite tipuri de materiale constructive.

Sticla in sine este extrem de versatila si din acest motiv reprezinta secretul la indemana oricui pentru armonizarea sa cu tot felul de alte materiale, precum: lemnul, PVC-ul, aluminiul sau otelul inoxidabil. Foarte frumos arata, de exemplu, o bucatarie dotata cu usi de sticla si feronerie, sistem de culisare, toc sau elemente de decor realizate din aluminiu sau otel inoxidabil.

Avantajele principale ale unei usi de sticla pentru bucatarie

Cand alegi o usa de sticla pentru bucataria ta, ai cateva beneficii incontestabile, printre care doua dintre ele sunt evidente:

1. Durabilitatea

Investitia intr-o usa de sticla este rentabila datorita durabilitatii ei deosebite. Aceasta inseamna ca nu va trebui sa schimbi usa pe care ai ales-o foarte repede, nici sa o vopsesti sau repari. Nici daca face legatura cu terasa nu sunt probleme, deoarece factorii agresivi precum apa de ploaie si vantul nu vor putea deteriora usa. O astfel de usa nu putrezeste si nici nu este supusa efectului de coroziune. Aceasta rezista perfect inclusiv in medii saline, in apropierea marilor si oceanelor.

Este gresit sa iti imaginezi ca o usa de sticla moderna este fragila si ca se va sparge usor. Este chiar extrem de rezistenta inclusiv la socuri termice sau impact.

2. Intretinerea usoara

Usa de sticla este foarte usor de curatat si nu necesita produse de intretinere costisitoare. Nu are nevoie de vopsire si lacuire periodica, cum se intampla in cazul usilor din lemn. E suficient sa o cureti cu o laveta moale umezita cu apa. Daca exista pete de grasime, poti adauga doar un pic de solutie neutra de curatat. Se sterge cu o laveta speciala pentru sticla sau, mai simplu, chiar si cu un prosop de hartie.

Intra si tu pe Rom Decor si alege modelul de usa de sticla glisanta, cu sau fara toc. Ai sansa sa-l achizitionezi acum la pret promotional!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#decoratiuni interioare, #amenajare bucatarie, #bucatarie, #usi de sticla , #decoratiuni interioare