Urmează ziua ta? Uite la cadouri poți să te aștepți de la marile companii

Advertorial
Marti, 07 Septembrie 2021, ora 17:04
23919 citiri
Urmează ziua ta? Uite la cadouri poți să te aștepți de la marile companii
cadou FOTO: pexels.com

Foarte multe companii importante din România aleg să le ofere clienților diverse ca-douri cu ocazia zilei de naștere. Așadar, în acest articol vei găsi câteva promoții in-teresante pregătite de nume importante.

Iată principalele promoții:

1. Magazinele de cosmetice oferă produse cadou și reduceri - Două dintre cele mai mari companii din domeniul produselor cosmetice din România își răsplătesc clienții fideli cu ocazia zilelor de naștere. Spre exemplu, Sephora le oferă un cadou tuturor clienților care au Cardul Sephora White. De obicei sunt produse cosmetice, de la ru-juri la farduri sau mostre ale unor parfumuri. În schimb, cei de la Douglas își răsplătesc clienții fideli într-un mod diferit. Astfel, cei care dețin cardul Douglas vor primi o reducere de 10% la o singură achiziție efectuată oricând în luna nașterii. Această reducere nu poate fi combinată însă cu alte promoții pe care compania le desfășoară în perioada respectivă.

2. Reduceri și la mâncare - În ultimii ani, toate lanțurile mari de supermarketuri și hypermarketuri și-au lansat carduri de fidelitate. Fie că e vorba despre Carrefour, Lidl, Mega Image, Penny sau Profi, toate au oferte speciale pentru clienți. De obicei este vorba despre prețuri reduse la anumite produse special pentru cei care dețin acel card. Însă cei de la Profi au un beneficiu suplimentar. Astfel, de ziua de naștere fiecare posesor al cardului primește un cadou. De obicei este vorba despre un voucher cu care pot fi achiziționate anumite produse. Pentru a putea beneficia de ofertă, clienții trebuie să-și înregistreze data de naștere în formularul cardului de fi-delitate.

3. Și companiile din domeniul jocurilor de noroc își răsplătesc clienții - Foarte mulți clienți activi ai companiilor din acest domeniu beneficiază de diverse oferte. Dacă te întrebi unde poți primi bonus de ziua ta la cazino, trebuie spus că Superbet le oferă clienților activi în ultimele 3 luni 100 RON ce pot fi folosiți, cu condiții de rulaj. De asemenea, și NetBet este o altă companie ce are oferte speciale cu ocazia zilelor de naștere. În funcție de activitatea avută pe platformă, clienții primesc fie ro-tiri gratuite, fie un bonus în bani. Sumele și numărul rotirilor diferă în funcție de su-mele jucate în trecut. Unibet este o altă companie care își răsplătește clienții de ziua de naștere. De cele mai multe ori se oferă rotiri gratuite și bonus la depunere cu condiții de rulaj mult sub media pieței.

4. Reduceri la haine de până la 20% - Unele branduri de haine le oferă clienților re-duceri în luna în care își sărbătoresc ziua de naștere. Principiul este același: Clientul trebuie să aibă card la compania respectivă. Spre exemplu, Tommy Hilfiger le oferă clienților o reducere de 20% în luna în care își sărbătoresc ziua de naștere. Și bran-dul de haine feminine Orsay le oferă posesoarelor de card reduceri. Pe de altă parte, multe alte magazine de haine, fie că vorbim despre Fashion Days, Answear, Zara sau H&M au în ofertă carduri cadou ce pot fi oferite cu ocazia zilelor de naștere.

5. Orange și Vodafone oferă și ele bonusuri - Dintre companiile din domeniul Tele-kom, Orange și Vodafone sunt singurele care le acordă beneficii clienților de zilele lor. Astfel, Orange oferă o lună de internet nelimitat și un voucher cu 10% reducere pentru accesoriile din magazinul online cu ocazia zilei de naștere. Iar de ziua ono-mastică abonații primesc un voucher de 10% reducere la accesoriile din magazinul online. În schimb, abonații Vodafone primesc cadou în luna în care s-au născut In-ternet în funcție de vechimea pe care o au în rețea și de abonamentul pe care îl au. Astfel, cantitatea de Internet primită variază de la 250 de MB până la 3 GB.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#cadou, #cadou aniversar, #promotii, #bonusuri , #stiri life style