Un gest special pentru barbati, cu ajutorul dat de o florarie online Bucuresti

Advertorial
Marti, 12 Ianuarie 2021, ora 17:00
6069 citiri
Un gest special pentru barbati, cu ajutorul dat de o florarie online Bucuresti

Exista ideea potrivit careia oferirea de buchete de flori este un gest de care se pot bucura doar reprezentantele sexului frumos. Cu toate acestea, specialistii in domeniu sunt de parere ca si barbatii au dreptul, in egala masura, sa se bucure de acest privilegiu. Nu, nu este deloc ceva neobisnuit, sau un gest facut doar la ocazii speciale. Poti apela chiar si la o florarie online Bucuresti pentru a gasi ceea ce cauti.

Gest de apreciere

A oferi flori barbatilor nu ar trebui sa fie privit ca un cadou original, ci mai degraba un gest de apreciere, care nu are nevoie de un moment special pentru a fi dus la indeplinire. Ziua de nastere sau onomastica, o promovare, incheierea unei afaceri bune, revederea dupa o lunga perioada de absenta, toate acestea pot fi ocazii bune de a-i oferi flori unui barbat. Daca nu stii ce s-ar potrivi, si nu ai nici timpul fizic necesar pentru a colinda florariile pentru a gasi ceea ce cauti, poti apela la o florarie online, pentru ca este mult mai simplu asa.

Si barbatilor le place sa primeasca flori

Nu doar femeilor le place sa primeasca flori. Chiar daca nu crezi, si barbatii apreciaza acest gest, pe care ne-am obisnuit prea mult sa il credem rezervat doar urmaselor Evei. Daca nu ne crezi, poti intreba cateva dintre cunostintele tale masculine, sau chiar personalul unei florarii, si vei ramane surprinsa: da, barbatilor chiar le face placere sa primeasca flori, nu doar sa daruiasca.

Romantismul e... in floare

Prin excelenta, cele mai multe dintre femei se considera niste romantice incurabile, si sunt foarte nemultumite de reprezentantii sexului tare, ca stau foarte prost la acest capitol. Si atunci, de ce sa lasam romantismul doar in seama barbatilor? Poti sa preiei chiar tu initiativa si sa-i oferi acestuia, in intimitate, un trandafir rosu, care sa ii arate cat de mult il iubesti. Si, avem pentru tine si o mica recomandare: specialistii sunt de parere ca limbajul florilor conteaza enorm, asa ca ii poti arata ca este partenerul tau sexual perfect cu ajutorul unei lalele rosii. Deja ideea de a-i oferi flori unui barbat nu mai pare chiar atat de lipsita de sens, nu-i asa?

Cadoul perfect?!

Inca nu esti convinsa ca avem dreptate? Crede-ne, florile pot fi cadoul perfect chiar si pentru un "dur". Ai un prieten barbat care tocmai s-a mutat in casa noua? Un ghiveci cu flori este un cadou reusit, deoarece este in acelasi timp si foarte practic. Chiar si un aranjament floral special, sau trandafiri criogenati sunt cateva dintre ideile cu care poti impresiona placut partenerul de afaceri. Daca insa simti ca gestul tau ar putea fi gresit inteles, atunci mai bine renunta la el, desi este chiar pacat. Prin urmare, se pare ca florile chiar pot fi cadoul perfect pentru un barbat, nu-i asa?

Reguli pentru oferirea de flori barbatilor

Acum, daca tot am stabilit ca sunt numeroase ocaziile pe care le poti folosi pentru a oferi flori barbatilor, intrebarea fireasca este daca exista anumite reguli privind eticheta in aceasta privinta. Si, da, chiar exista anumite indicatii despre care sunt florile care pot fi oferite, ce culori se potrivesc, si multe altele. Pe scurt, despre ele, in randurile urmatoare.

Exista flori "masculine"?

Florile delicate chiar nu se potrivesc pentru a fi oferite barbatilor. Exista in schimb acele flori mai "masculine", cu o tulpina ceva mai groasa. Este vorba despre irisi, crini, gladiole, hortensii, gerbera. Si, oricat de mult ai avea incredere in simtul tau estetic, nu iti indrepta atentia catre acele buchete de flori cu o explozie de culoare. Nu mai mult de doua-trei culori, in nuante complementare: rosu - galben - portocaliu, albastru - violet si altele asemanatoare. Nu uita si de un pic de verde, si totul este mult mai usor.

De asemenea, ca si in cazul femeilor, si aici trebuie sa tii cont de relatia pe care o ai cu destinatarul buchetului, ocazia, varsta si statutul acestuia. Daca e cazul, poti apela la o firma de livrare flori Bucuresti pentru a te achita cu brio de aceasta sarcina si a evita momentele stanjenitoare cu care te-ai putea confrunta.

Cum ti se pare ideea de a oferi flori unui barbat? Mai este chiar atat de neobisnuita cum parea la inceput? Tu ai oferit vreodata flori unui reprezentant al sexului tare?

Atac armat Moscova: Numărul morților crește la 137 / Suspecții arestați duși la sediul Comitetului de anchetă / Munți de flori și jucării în jurul complexului VIDEO
Atac armat Moscova: Numărul morților crește la 137 / Suspecții arestați duși la sediul Comitetului de anchetă / Munți de flori și jucării în jurul complexului VIDEO
Suspecţii arestaţi după atacul de vineri de la Moscova au fost aduşi la sediul Comitetului de anchetă de la Moscova, a anunţat duminică, 24 martie, agenţia de presă rusă RIA preluată de...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#flori, #florarie online, #daruire flori, #daruire flori barbati , #stiri life style