Un delfin a invatat ca oamenilor le place sa li se aduca lucruri de pe fundul marii. Face asta si uite ce asteapta in schimb (Video)

Vineri, 22 Mai 2020, ora 09:4212052 citiri
Un delfin a invatat ca oamenilor le place sa li se aduca lucruri de pe fundul marii. Face asta si uite ce asteapta in schimb (Video)
Foto: Barnacles Cafe & Dolphin Feeding

Delfinii sunt renumiti pentru inteligenta lor. Sunt si amuzanti, jucausi, dar si abili in a obtine ceea ce-si doresc. Iar un exemplu in acest sens este Mystique, un delfin de 29 de ani, care traieste la Barnacles Dolphin Centre, situat intr-un golf din Queensland.

Mystique a invatat ca nimeni nu e imun la cadouri, asa ca, atunci cand isi doreste atentie sau ceva bun de mancare, aduce ceva de pe fundul apei, arata Bored Panda.

Corali, sticle, cochilii, aduna tot ce i se pare interesant si le aduce la mal, asteptandu-si recompensa.

Era obisnuit sa faca asta cu vizitatorii, care se bucurau ca niste copii in fata unor astfel de cadouri si il recompensau cu varf si indesat (punandu-li-se la dispozitie mancare special destinata delfinilor).

Cum insa in pandemia de COVID-19 vizitatorii nu au mai venit, Mystique se simte neglijat. Cerseste atentia angajatilor centrului, dar acestia nu sunt intotdeauna pe faza.

Mystique e singurul dintre cei sase delfini de la Barnacles Dolphin Centre care adopta aceasta strategie. E si un delfin vedeta, care adora sa fie privit, aplaudat si laudat. Va fi in raiul lui cand oamenii vor veni din nou sa-l vada, mai ales ca centrul tocmai s-a redeschis.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News