Tu stii de ce nu ti-ai gasit inca dragostea?

Duminica, 04 Aprilie 2010, ora 18:07
2528 citiri
Tu stii de ce nu ti-ai gasit inca dragostea?
Foto: Glamour

Chiar daca de cele mai multe ori femeile dau vina pe barbati atunci cand au parte de un esec in dragoste adevarul nu este chiar asa.

Ele trebuie sa invete sa nu se mai autosaboteze ca sa gaseasca dragostea pe care o merita cu adevarat. Daca nu stiai ce iti distruge viata sentimentala, poate ca e timpul sa afli, iar Glamour iti vine in ajutor.

Se pare ca fiecare femeie are LBHs (Little Bad Habits) adica obiceiuri proaste atunci cand e vorba de dragoste. Si asta se intampla dupa ce femeile trec inevitabil printr-o perioada in care se aleg cu inima franta, iar dupa asta ajung sa urasca barbatii.

Acest comportament nu este recomandat din cauza ca le face sa ajunga singure si triste.

Patty Howell, vicepresedinte al Coalitiei pentru o Casnicie Sanatoasa, spune ca abilitatea de a vedea ce este gresit la tine sau la relatia in care esti reprezinta un pas urias. Insa asta e doar inceputul, pentru ca o data cu aceasta recunoastere trebuie sa incepi sa te autodisciplinezi.

De asemenea, daca vrei sa ai parte de dragoste nu te grabi sa crezi si sa te implici prea repede cu persoane pe care le intalnesti pe Facebook sau alte retele de socializare. Sexologistul Logan Levkoff spune ca din cauza Internetului, am uitat cum sa ne exprimam cand suntem fata in fata.

De asemenea este periculos ca femeile care sunt deja intr-o relatie sa petreaca prea mult timp in flirturi "nevinovate" pe Internet, in loc sa isi refaca legatura cu actualul partener.

Printre altele daca vrei o dragoste adevarata asigura-te ca stii sa faci diferenta intre sex si intimitate. LaDawn Black, gazda emisiunii "The Love Zone", afirma ca multe femei joaca acum dupa regulile barbatilor. Ele nu mai au nevoie de intimitate dupa sex, dar cel mai probabil ca si-o doresc, in adancul inimii. Dupa asta sunt surprinse ca nu o si primesc.

De aceea nu mai incerca sa arati cat de puternica esti, mai bine mergi pe genul "old - school" ca sa ai parte de dragostea pe care o cauti. Daca vei fi sincera si vei spune ce vrei, se va gasi si persoana care sa te sustina.

Te plangi ca nu gasesti dragostea, dar poate asta e din cauza ca adesea femeile aleg tipii care nu sunt disponibili. Poate in subconstient ele nu sunt dispuse sa inceapa o relatie serioasa si de aia aleg barbatii nepotriviti.

O alta cauza pentru care poate nu ai gasit inca dragostea ar putea fi dependenta ta pentru certuri si sex de impacare. Alte femei se simt pline de viata atunci cand dramatizeaza lucrurile, dar exista barbati carora nu le place asta.

Nu este imposibil sa gasesti dragostea, dar trebuie sa iti revizuiesti dorintele, sa vezi care sunt adevaratele tale sentimente ca sa poti sa ii faci loc.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#viata sentimentala, #autosabotare femeie, #dragoste adevarata , #intalniri