Trendul bijuteriilor in vara anului 2015

Miercuri, 13 Mai 2015, ora 16:48
8262 citiri
Trendul bijuteriilor in vara anului 2015
Foto: www.lafemmecoquette.ro

Nu ne mai mira deloc faptul ca si in cazul bijuteriilor trendurile se schimba categoric de la un anotimp si un an la altul.

Daca in anii trecuti erau la mare cautare bijuteriile mici, acum lucrurile stau complet diferit. Ne asteptam ca in vara anului 2015 sa se poarte deja bijuteriile tridimensionale, colorate, hand made, care mai de care cu un design ciudat, dar nu in sensul rau, ci in sensul de nou si indraznet.

Se stie ca trebuie sa porti ce te "prinde" cel mai bine, dar deseori femeile se blocheaza pe un anumit tip de bijuterii, pe care le poarta prea mult timp. Acum deja ne putem permite sa jonglam cu multitudinea de forme, culori si materiale. De ce sa nu indraznim sa purtam si bijuterii extravagante, dar in acelasi timp rafinate?!

Tinutele casual, de zi cu zi, colorate si pline de viata, le vom asorta un set de bijuterii simple, atat in paleta cromatica, dar si in design. Se pot purta colierele mari, cu un design simplu, in forme geometrice, intr-o singura culoare, avand in vedere tinuta incarcata, din punct de vedere cromatic.

Vara anului 2015 vine cu stilul colorat, inflorat si cu materiale vaporoase. Bijuteriile hand made pot fi optiunea potrivita pentru o astfel de tinuta, ca si bijuteriile cu motive marine, care se potrivesc perfect pentru vacantele exotice si nu numai. Pandantivele pot fi confectionate din materiale semipretioase, topazul fiind un "must have" in cutia de bijuterii de vara.

Tinutele de seara se potrivesc perfect cu un set de bijuterii din argint, incrustate cu pietre pretioase sau semipretioase. Sideful in combinatie cu argintul si cu marcasitele reprezinta o alegere eleganta si rafinata. De asemenea, colierele cu perle sunt la mare cautare, desi ai crede ca sunt demodate, dimpotriva, sunt apreciate din ce in ce mai mult, asta o dovedeste si pretul, care se mentine pe o linie constanta.

Bijuteriile confectionate din lemn si alte materiale au inceput sa se poarte din ce in ce mai des si mult, in combinatie cu argintul si pietrele semipretioase.

Marii designeri au dat tonul in cadrul prezentarilor de moda de la Milano, Paris si New York cu bijuterii masive, din sticla si sticla de murano, si tinute in culori pastelate. De asemenea, cerceii denumiti de designeri "gheata curgatoare" - ati mai auzit de ei dar sub denumirea de "cercei candelabru" - au cucerit deja marile vedete de la Hollywood. Acestia se desfasoara pe lungime si sunt perfecti pentru o tinuta simpla. Ce au in plus cerceii curgatori fata de cei candelabru? Pietre pretioase sau semipretioase in numar cat mai mare, incolore sau colorate.

Trendul verii 2015 este clar directionat spre accesorii cu motive florale, fluturi puternic colorati, dar si motive marine. Fie ca este vorba de un inel, pandantiv sau o pereche de cercei, acestea trebuie sa iasa in evidenta, daca nu prin marime sau design, atunci prin paleta cromatica. Inelele din abalon cu argint in forme geometrice sunt excelente pentru o tinuta lejera, de vara, si in acelasi timp va da o nota de senzualitate si eleganta. In ceea ce priveste aria pandantivelor, forma, culorile si designul se mentin pe aceeasi linie: pandantive mari, in forme geometrice sau tematice, colorate.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#trend bijuterii 2015, #bijuterii colorate, #bijuterii motive marine , #bijuterii