Top cinci parfumuri pentru femei in 2015

Duminica, 14 Iunie 2015, ora 14:00
30122 citiri
Top cinci parfumuri pentru femei in 2015

Chiar daca poate suntem iubitoare de tot ce inseamna puternic si tare, cu arome din ce in ce mai sofisticate, este timpul, odata cu schimbarea sezonului, sa facem anumite update-uri si in materie de parfumuri; mai usoare, florale, fructate si de ce nu dulci, daca tot a venit vara.

Mai marii caselor de moda ne-au pus la dispozitie si de aceasta data cele mai bune si cele mai cautate parfumuri din care, cu greu, trebuie sa alegem ce ni se potriveste.

Asa ca haideti sa vedem cele mai bune recenzii la parfumuri pentru anul acesta si care vor fi sau sunt cele mai apreciate de doamne si domnisoare.

Bvlgari Rose Essentielle by Bvlgari

Rose Essentielle are cu adevarat un miros iesit din orice context. Este asemanator unui mare si deosebit buchet alcatuit din diferite tipuri de trandafiri.

Imaginati-va ca va aflati intr-o gradina cu trandafiri, aveti la picioare coacaze negre si stati pe o banca de lemn.

Toate aceste mirosuri va incanta si intra in alcatuirea parfumului. Este perfect pentru doamnele si domnisoarele foarte rafinate si romantice.

Guerlain, "La petite robe noir"

Este un gen de "Little black dress", insa in varianta mai rafinata, mai "nobila". Parfumul este creat special pentru femeile ce adora mereu sa flirteze si pentru cele care definesc senzualitatea in toate formele sale.

Totodata detine o aroma puternica, inconfundabila, ce-l face o alegere perfecta.

Citizen Queen by Juliette Has a Gun

Da, are un nume mai nonconformist insa, daca sunteti familiarizate cu acest brand, deja stiti ca toata gama este foarte deosebita. Sticluta il scoate din anonimat, este argintie in componenta cu un alb laptos.

Formula detine o aroma mai mult decat feminina, ce va va aduce aminte ce inseamna sa fiti femeie - in mod sigur va reusi sa va scoata din anonimat.

Anna Sui la Vie de Boheme

Acesta este un parfum floral-fructat cu o baza delicata alcatuita din lemn de santal. Combinatia de fructe si flori ce se gaseste in compozitia acestuia poate parea usor neobisnuita si poate prea incarcata insa, va asiguram ca va deveni aroma dumneavoastra preferata. Parfumul, cu siguranta este facut pentru femeile romantice si elegante ce le place tot ce inseamna clasic, rafinament si lux.

Ce nu stiai despre parfum

Paco Rabanne Lady Million Absolutely Gold by Paco Rabanne for Women

Nume lung, intr-adevar, insa la fel tota gama si acest parfum uimeste si impresioneaza deopotriva.

Minunatul parfum ofera o savoare seducatoare a zmeurii in combinatie cu iasomia si floarea de portocal.

De mentionat este faptul ca este unul dintre putinele parfumuri ce se pastreaza un timp indelungat pe piele. Poate candida cu usurinta pentru cel mai bun parfum al anului 2015.

Alte parfumuri recomandate sunt "Guerlan Mitsouko" by Guerlain (pentru femeile moderne si exuberante), Jean Paul Gaultier "Classique" (definit ca fiind senzual si foarte inspirational- un puternic afrodisiac), "Amor Amor" by Cacharel si "Fan di Fendi".

Revista YVE

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#top parfumuri 2015, #parfumuri femei, #parfumuri femei moda , #femei