Top 3 peruci pe care iti vei dori sa le ai, de la Belher

Advertorial
Vineri, 06 Martie 2020, ora 11:00
22840 citiri
Top 3 peruci pe care iti vei dori sa le ai, de la Belher

Ideea de a aborda schimbari instante de look, altceva de la o zi la alta chiar, e una ce surade oricarei fashioniste. Vorbim despre lejeritate in a afisa cu fiecare aparitie in societate o alta coafura, o alta culoare, a parului, lungime a acestuia, volum.

Parul este bijuteria femeilor, iar Belher stie asta. Ca solutie pentru situatia mai sus expusa, acest magazin propune publicului feminin o colectie impresionanta de peruci, confectionate din par sintetic sau par natural, dupa preferintele personale.

Cele care au nevoie de o solutie la indemana pentru o schimbare imediata de look se pot orienta catre varianta sintetica a acestora.

Cele care doresc o solutie de durata, cu purtare zilnica si posibilitatea de coafare, de a le supune tratamentelor termice sau chimice, vor gasi in perucile din par natural aliatele ideale. Acestea se pot increti, intinde, vopsi, fara a deveni fragile, ca in cazul parului natural care este supus caderii.

Este anul in care adeptele fashion doresc sa se evidentieze prin ceva deosebit, asta incluzand si capitolul coafuri.

Iata care sunt 3 modele de peruci cu care au toate sansele de a completa imaginea dorita, cu minimum de efort.

Toate sunt disponibile la Belher, atat in cele 2 magazine fizice (Bd. Pache Protopopescu, nr.6 si Baneasa Shopping City, etaj 1, Bucuresti), cat si online pe Belher.ro.

Renata, o peruca stilata

O vor adora cele care se orienteaza dupa o peruca cu par lung, drept. Se simte identic cu parul natural, fiind confectionata din fibre pre-coafate, deci ofera echilibrul perfect pentru un look natural, care se mentine.

Este o peruca pe care o poti purta oricand in forma in care vine, fara a fi necesara coafarea.

Vine cu o calota clasica, cu trese deschise la spate si in laterale. In acest mod aerul circula corespunzator, iar purtatoarea se simte excelent.

Belher recomanda aceasta peruca celor care sunt interesate sa incerce stilul ombre, spre exemplu, dar nu pe propriul par.

O optiune poate fi cea in nuante discrete de cenusiu si mov deschis spre varfuri, ceea ce o face cu atat mai speciala, dar si alte modele se regasesc in magazin.

Antonia, peruca femeilor cu personalitate

Ca si modelul anterior, o astfel de peruca vine in marime universala, deci se adreseaza tuturor femeilor.

Vor prefera modelul Antonia mai degraba femeile cu o personalitate puternica, cele care doresc sa arate mereu impecabil, sa se simta stapane pe orice situatie.

Modelul este tip front lace si este renumita pentru aspectul natural asigurat. Ceea ce nu demult era accesibil doar vedetelor de la Hollywood, azi sta la dispozitia femeilor de pretutindeni.

Holly, naturalete pana in cel mai mic detaliu

Cine si-ar fi imaginat ca o peruca din fibra sintetica poate parea atat de naturala pana la peruca Holly?

Totul se datoreaza fibrei pre-coafate din care sunt confectionate, dar si jocul de culori, varfurile blonde de exemplu, are meritul sau. Vine cu posibilitatea de a o coafa la o temperatura de cel mult 180 grade.

De asemenea se gaseste in marime universala, deci oricine poate incerca o astfel de abordare. Poate fi vorba despre o peruca blonda sau cenusie, spre exemplu.

Despre spalarea si intretinerea perucilor, dar si alte modele interesante, ideale pentru o schimbare imediata de look, cele interesate pot afla mai multe pe Belher.ro.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#peruci belher, #peruci artificiale ingrijire , #frumusete