Top 10 cadouri de Craciun 2020. Al 3-lea e cel mai trasnit

Advertorial
Marti, 25 August 2020, ora 12:47
39283 citiri
Top 10 cadouri de Craciun 2020. Al 3-lea e cel mai trasnit

Anul acesta, de Craciun, gaseste usor cadoul perfect pentru oricine de pe lista ta, indiferent de bugetul pe care ti l-ai rezervat pentru surprize. Aceste 10 idei de cadouri Craciun 2020 sunt binevenite pentru mama, ta, prieteni, iubiti, soti, copii, colegi, sefi si multi altii.

Cea mai minunata perioada a anului aduce cu sine si misiunea de a cauta cadourile potrivite pentru cei dragi. Nu-l lasa pe Mos Craciun sa faca totul de unul singur. Descopera aici cadouri de Craciun uimitoare care vor fi sus pe val in 2020. Lasa cadourile plictisitoare anilor trecuti, imbratiseaza cadourile originale, da-le mai departe celor dragi si bucura-te de reactia lor autentica.

10 Idei cadouri de Craciun 2020 memorabile

1. Set pentru vin Bravissima

Cine spune ca cele mai elegante si sofisticate cadouri sunt scumpe, nu a vazut acest set de accesorii pentru vin. Contine un tirbuson din otel inoxidabil, un termometru pentru sticla, un inel anti-picurare si un dozator de vin din otel inoxidabil. Toate accesoriile sunt asezate minutios intr-o cutie eleganta, care se inchide cu magnet. Cutia masoara circa 22.5 x 3.5 x 12.5 cm, poate fi ambalata sumar si asezata frumos sub brad pentru a impresiona orice barbat. Setul pentru vin Bravisssima este cadoul perfect de Cracin pentru tata, sef,, coleg, prieten sau partener de afacere.

2. Set cadou tacamuri cu cheie WRENCHWARE

Iata un set cadou pentru barbati cu totul deosebit si iesit din minti. Cel care va primi cadoul si il va despacheta va crede initial ca a primit un set de scule pentru masina sau pentru reparatii. La o a doua privire mai atenta va afla ce este de fapt: un set cadou de tacamuri. Nu orice tacamuri, ci unele cu terminatii in forma de chei functionale, ce pot fi folosite pentru diverse reparatii. Cadoul original si trasnit se potriveste perfect barbatilor, celor cu abilitati excelente de reparatii, mecanicilor auto si tuturor celor cu simtul umorului bine dezvoltat.

3. Big Enter tasta antistres

Unul din cele mai trasnite cadouri de Craciun 2020 este aceasta tasta Enter uriasa. Iti este foarte familiara de la tastatura de la calculator sau laptop, iar acum o vezi in marime 4XL. Este prevazuta cu un cablu USB ce poate fi folosit pentru conectivitate la pc sau laptop, ea fiind de fapt o tasta perfect functionala. Dincolo de rolul sau primordial, tasta gigant poate fi folosita pe post de perna, atunci cand statul prelungit la calculator devine obositor. De asemenea, tasta Big Enter te ajuta sa scapi de stres, frustrare si nervi. Tot ce trebuie sa faci este dai cu pumnul in ea - te descarci de factorii negativi stresanti si ramai calm, zen.

4. Barometru meteo glob pamantesc

In 2019, Barometrul meteo Glob pamantesc a fost unul din cele mai bine vandute cadouri de Craciun, iar anul acesta produsul isi pastreaza locul. Este o idee originala, o decoratiune dinamica sofisticata, o curiozitate stiintifica si un obiect cu o poveste impresionanta. Principiul din spatele barometrului este vechi de sute de ani si a fost utilizat pe vapoare incepand cu anul 1750. Se spune ca si marele savant Darwin a folosit un barometru in expeditiile sale spre insulele Galapagos. Cristalele din interiorul barometrului se misca si se transforma in functie de vreme, ceea ce face ca barometrul sa fie intr-o continua schimbare.

5. Mini boxa retro

Aceasta boxa masoara 10.9 x 11.9 x 14 cm si este o adevarata bijuterie. Se livreaza cu un cablu jack - jack si un cablu usb pentru conectare la pc, laptop sau alt dispozitiv de redare. Boxa retro in miniatura este cadoul perfect de Craciun 2020 pentru cei care iubesc muzica, rock-ul, sa mearga la concerte si sa asculte fara incetare melodiile preferate. Are trei butoane ce permit reglarea pe bas si a frecventelor joase. Cu toate ca are dimensiuni compacte, sunetul boxei este unul de fina calitate.

6. Lampa led luna in culori

Prin definitie, Craciunul rimeaza cu decoratiunile si luminitele, iar ideea unei lampi led cu multe culori este una extrem de inspirata. Lampa are aspectul si forma presarata cu cratere a satelitului Pamantului, iar lumina sa fascineaza pe oricine. Se poate controla tactil sau din telecomanda alaturi de care se livreaza. Are nu mai putin de 16 culori, cu 10 intensitati si 4 succesiuni. Se incarca in circa 2 ore si are autonomie pana la 8 ore. Se livreaza cu un piedestal rafinat din lemn si este unul din cele mai frumoase cadouri de Craciun, Secret Santa, Mos Nicolae, pentru parinti, soti, iubiti, prietene, colege etc.

7. Trepied cu tentacule

Iata un cadou de Craciun care se adreseaza iubitorilor de fotografie. Si cine nu este pasionat de fotografie in era Instagram si Facebook? Trepiedul este pregatit sa fixeze perfect telefonul sau camera foto pentru ca utilizatorul sa prinda niste scene ca in revistele de moda. Este foarte rezistent si durabil, inclusiv pe ploaie si vant. E compact, are doar 325 grame si poate fi usor luat in calatorii. Oricine il va descoperi in cadoul de sub brad va fi extrem de incantat sa-l aiba.

8. Clepsidra magnetica

Craciunul este un moment bun sa te gandesti la timpul trecut si timpul ce urmeaza in viata ta, iar clepsidra magnetica iti poate fi de mare ajutor. Nu este o clepsidra cu nisip asa cum o stiai tu, ci una umpluta cu particule metalice. Asta o face atat de speciala: cand particulele curg, in partea inferioara a clepsidrei ia nastere o floare, iar intregul proces te cucereste iremediabil. Clepsidra este micuta, dar reprezinta cu siguranta unul din cele mai sensibile cadouri de Craciun pentru femei.

9. Proiector Magia cerului instelat

Cine spune ca Mos Craciun aduce doar jucarii copiilor cuminti, nu a vazut acest proiector cu stele pe tavan. Prea multe jucarii ii pot plictisi pe copii, dar o lampa cu proiectie stele pe tavan poate fi usor inclusa in rutina lor de somn, din fiecare seara. Creeaza o atmosfera de poveste, propice viselor placute, serilor linistite si noptilor line ... ca si cum ar fi o seara magica de Craciun in fiecare seara.

10. Cana termosensibila Constelatii

Cand vrei sa faci un cadou frumos de Craciun, dar sa fie si practic, opreste-te la o cana termosensibila. Ce este atat de special la aceasta cana este faptul ca isi schimba infatisarea atunci cand torni in ea lichid fierbite - poate fi orice: cafea, ceai, ciocolata calda, lapte fierbinte etc. La caldura prinde viata si pe suprafata ei exterioara incep sa rasara ca prin magie 11 constelatii si semne zodiacale.

Anul 2020 este un an cu totul special pentru cei care aleg sa ofere cadouri de Craciun. Niciodata nu a fost mai usor sa gasesti cadouri speciale, amuzante si originale. Vino in magazinul online mindblower.ro si descopera sute cadouri de Craciun pentru barbati si femei, cadouri pentru copii, parinti, frati si surori, prieteni, cupluri, adolescenti. Pe bune, avem cadouri pentru oricine si pentru orice ocazie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian sunt acuzați că au bătut, violat și jefuit o austriacă de 58 de ani, de Crăciun, în 2023. În timpul audierii la tribunalul regional din Viena,...
Cum arată cadourile pentru nou-născuți în diferite culturi
Cum arată cadourile pentru nou-născuți în diferite culturi
Sosirea unui nou-născut este o ocazie fericită sărbătorită în culturile din întreaga lume. Pe măsură ce prietenii și familia se reunesc pentru a-l întâmpina pe cel mai nou membru al...
#Cadouri, #craciun, #idei , #stiri life style